Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jura nord foot FC Weenjoy
mod1 Tactiek new+
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.9 gemiddelde waardering 48
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Ebbesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbesen passt de bal met de wreef. Pytlasiński speelt de bal door. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Brouard probeert naar een medespeler te passen. Joyaut speelt de bal door. Darras bereikt de bal nog maar net als eerste. Darras haalt uit met een fantastische trap. Cervero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - FC Weenjoy 1:0

8e minuut.
Alz rent richting de bal. Nenhum de Nós onderschept slim de pass. Nenhum de Nós passt de bal zonder na te denken. Darras is nu in balbezit. Darras schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ebbesen geeft de bal voor. Inworp. Joyaut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darras rent richting de bal. Darras schiet op doel. Cervero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Marion probeert naar een medespeler te passen. Nenhum de Nós rent richting de bal. Nenhum de Nós passt de bal in één keer door. Daar is Adrianov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Tatoń de bal. Brouard begaat een overtreding. Tatoń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alz met een snel genomen vrije trap. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl haalt uit met een fantastische trap. Willock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Joyaut heeft problemen om de bal te vangen. Joyaut geeft een lange en hoge pass. Arvelo heeft problemen om de bal te vangen. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Soler passt de bal in één keer door. Nenhum de Nós rent richting de bal. Nenhum de Nós met een sublieme pass. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Larrivey met een snelle inworp. Joyaut heeft problemen om de bal te vangen. Joyaut passt de bal zonder na te denken. Nenhum de Nós geeft een lange en hoge pass. Adrianov maakt een snoekduik en kopt de bal. Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Joyaut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nenhum de Nós rent richting de bal. Darras bereikt de bal nog maar net als eerste. Darras draait met de bal, schiet en ... Cervero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Beaulieu geeft een hoge lob. Adrianov kopt de bal weg. Mustapuro heeft problemen om de bal te vangen. Darras rent richting de bal. Darras draait met de bal, schiet en ... Cervero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jura nord foot 23%, FC Weenjoy 77%.
jura nord foot - FC Weenjoy 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joyaut met de inworp. Darras bereikt de bal nog maar net als eerste. Darras haalt uit met een fantastische trap. Arvelo probeert de bal aan de voet te houden. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adrianov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - FC Weenjoy 2:0

53e minuut.
Alz heeft problemen om de bal te vangen. Alz passt de bal zonder na te denken. Larrivey bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl verovert de bal door een tackle van achteren. Schwabl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Willock trapt de bal weg van het doel. Marion met een sublieme pass. Klungelig pakt Vabušek de bal. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pytlasiński geeft een lange en hoge pass. Pierzchała heeft problemen om de bal te vangen. Tatoń verovert de bal door een tackle van achteren. Tatoń haalt uit met een fantastische trap. Willock probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Adrianov de bal. Nenhum de Nós rent richting de bal. Nenhum de Nós passt de bal in één keer door. Darras bereikt de bal nog maar net als eerste. Darras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuruzović komt het veld opgelopen. Marion neemt de hoekschop. Joyaut geeft de bal voor. Kuruzović heeft problemen om de bal te vangen. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap. Cervero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vabušek de bal. Nenhum de Nós is nu in balbezit. Nenhum de Nós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - FC Weenjoy 3:0

83e minuut.
Nenhum de Nós passt de bal in één keer door. Kuruzović rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marion zal de hoekschop nemen. Kuruzović kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Pierzchała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierzchała passt de bal in één keer door. Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Kuruzović heeft problemen om de bal te vangen. Kuruzović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jura nord foot 27%, FC Weenjoy 73%.
jura nord foot - FC Weenjoy 3:0