Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breizh Sharks FC Jujucam
Essai3 Tactiek libmdf
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 56
adequate Schieten excellent
average Passen excellent
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Yenice passt de bal in één keer door. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà passt de bal zonder na te denken. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Luvarà passt de bal in één keer door. Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice geeft een hoge lob. Formoso is nu in balbezit. Formoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doublet geeft een hoge lob. Malgrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipani rent richting de bal. Malgrati verovert de bal door een tackle van achteren. Malgrati geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yenice speelt de bal door. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà geeft een lange en hoge pass. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard schiet op doel. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Auger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Formoso is nu in balbezit. Formoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doublet rent richting de bal. Doublet passt de bal in één keer door. Leonard rent richting de bal. Leonard haalt uit met een fantastische trap. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - FC Jujucam 0:1

28e minuut.
Chung rent richting de bal. Chung geeft een lange en hoge pass. Ulutürk kopt de bal weg. Malgrati is nu in balbezit. Malgrati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice probeert naar een medespeler te passen. Formoso is nu in balbezit. Formoso schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - FC Jujucam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 68%, FC Jujucam 32%.
Breizh Sharks - FC Jujucam 0:2

48e minuut.
Daar is Formoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auger verovert de bal door een tackle van achteren. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard haalt uit met een fantastische trap. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - FC Jujucam 0:3

58e minuut.
Gherman passt de bal zonder na te denken. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso geeft een lange en hoge pass. Leonard is nu in balbezit. Leonard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gherman is nu in balbezit. Gherman heeft problemen om de bal te vangen. Gherman passt de bal met de wreef. Formoso is nu in balbezit. Formoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pinilla heeft problemen om de bal te vangen. Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice passt de bal in één keer door. Leonard is nu in balbezit. Leonard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. González trapt de bal weg. Yenice kopt de bal weg. Daar is Leonard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gherman is nu in balbezit. Gherman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Auger de bal. Formoso rent richting de bal. Formoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gherman probeert naar een medespeler te passen. Auger verovert de bal door een tackle van achteren. Formoso is nu in balbezit. Formoso draait met de bal, schiet en ... González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Auger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rigal komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Yenice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciniselli geeft een lange en hoge pass. Leonard rent richting de bal. Leonard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà geeft de bal voor. Leonard rent richting de bal. Leonard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - FC Jujucam 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 65%, FC Jujucam 35%.
Breizh Sharks - FC Jujucam 0:4