Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam Breizh Sharks
libmdf Tactiek Essai3
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 35.6
excellent Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Auger met een snelle inworp. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman passt de bal met de wreef. Formoso rent richting de bal. Formoso haalt uit met een fantastische trap. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Auger probeert naar een medespeler te passen. Lüthi rent richting de bal. Lüthi passt de bal met de wreef. Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Leonard is nu in balbezit. Mesnier rent richting de bal. Takatalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Takatalo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gherman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vargas de bal. Formoso is nu in balbezit. Formoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Chung geeft de bal voor. Vargas kopt de bal weg. Klungelig pakt Auger de bal. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Auger geeft een lange en hoge pass. Chung kopt de bal weg. Lüthi is nu in balbezit. Leonard verovert de bal door een tackle van achteren. Leonard schiet op doel. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 40%, Breizh Sharks 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jujucam - Breizh Sharks 0:0

48e minuut.
Jourde speelt de bal door. Klungelig pakt Formoso de bal. Vargas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vargas krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Gherman kopt de bal weg. Formoso rent richting de bal. Vargas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Formoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leonard kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Breizh Sharks 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Luvarà de bal. Luvarà speelt de bal door. Leonard rent richting de bal. Leonard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Luvarà kan de bal niet met de borst controleren. Jourde bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger begaat een overtreding. Jourde raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jourde kan niet meer verder spelen. Badir komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ciniselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk onderschept slim de pass. Beger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beger krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Luvarà verovert de bal door een tackle van achteren. Luvarà met een sublieme pass. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard draait met de bal, schiet en ... González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Formoso is nu in balbezit. Leonard is nu in balbezit. Leonard schiet op doel. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
González met een sublieme pass. Luvarà kopt de bal weg. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Breizh Sharks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 38%, Breizh Sharks 62%.
FC Jujucam - Breizh Sharks 2:0