Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grenoble Foot 38 New Jack City
GF38 Nat Tactiek but
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 47.2
solid Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


3e minuut.
Clément kopt de bal weg. Klungelig pakt Huguet de bal. Kapsas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huguet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mielony legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tomalak bokst de bal weg.

16e minuut.
Slanina geeft de bal voor. Daar is Huguet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaladirobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov geeft een lange en hoge pass. Kačena krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Idini verovert de bal door een tackle van achteren. Idini geeft de bal voor. Mielony kopt de bal weg. Huguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ellicott met de inworp. Clément rent richting de bal. Clément passt de bal met de wreef. Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Kačena de bal. Guldhammer rent richting de bal. Moro begaat een overtreding. Moro krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kaladirobov passt de bal met de wreef. Guldhammer rent richting de bal. Guldhammer passt de bal met de wreef. Handžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Handžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - New Jack City 1:0

33e minuut.
Tomalak probeert naar een medespeler te passen. Guldhammer kopt de bal weg. Kačena rent richting de bal. Kačena draait met de bal, schiet en ... Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - New Jack City 2:0

35e minuut.
Mougin geeft een lange en hoge pass. Guldhammer is nu in balbezit. Guldhammer passt de bal met de wreef. Kačena rent richting de bal. Kačena schiet op doel. Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ellicott is nu in balbezit. Ellicott probeert naar een medespeler te passen. Handžić is nu in balbezit. Handžić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Klungelig pakt Kaladirobov de bal. Kaladirobov speelt de bal door. Kačena rent richting de bal. Kačena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - New Jack City 3:0

38e minuut.
Daar is Huguet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clément met een sublieme pass. Idini is nu in balbezit. Handžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Handžić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 61%, New Jack City 39%.
Grenoble Foot 38 - New Jack City 3:0

48e minuut.
Bråthen verovert de bal door een tackle van achteren. Bråthen met een sublieme pass. Guldhammer is nu in balbezit. Kačena rent richting de bal. Kačena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kaladirobov onderschept slim de pass. Guldhammer is nu in balbezit. Guldhammer passt de bal in één keer door. Kačena is nu in balbezit. Kačena haalt uit met een fantastische trap. Slanina bokst de bal weg. Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Idini rent richting de bal. Kačena onderschept slim de pass. Kačena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Clément is nu in balbezit. Clément probeert naar een medespeler te passen. Racine probeert naar een medespeler te passen. Huguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet haalt uit met een fantastische trap. Tomalak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - New Jack City 3:1

69e minuut.
Guldhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldhammer passt de bal zonder na te denken. Kačena is nu in balbezit. Kačena draait met de bal, schiet en ... Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mougin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Racine rent richting de bal. Huguet is nu in balbezit. Huguet geeft een lange en hoge pass. Mielony is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Clément speelt de bal door. Guldhammer rent richting de bal. Guldhammer geeft een lange en hoge pass. Kačena is nu in balbezit. Kačena draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Slanina trapt de bal weg van het doel. Ellicott kopt de bal weg. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Mielony passt de bal zonder na te denken. Daar is Jeannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guldhammer met een sublieme pass. Kačena rent richting de bal. Kačena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 52%, New Jack City 48%.
Grenoble Foot 38 - New Jack City 3:1