Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Jack City Grenoble Foot 38
but Tactiek GF38 Nat
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Mougin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet onderschept slim de pass. Huguet geeft een lange en hoge pass. Mielony krijgt zijn hoofd ertegen. Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Idini geeft een lange en hoge pass. Mougin is nu in balbezit. Mougin passt de bal met de wreef. Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Pacot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csáky. Pacot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huguet is nu in balbezit. Huguet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Breś passt de bal met de wreef. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro onderschept slim de pass. Kačena verovert de bal door een tackle van achteren. Kačena draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Grenoble Foot 38 0:1

15e minuut.
Breś probeert naar een medespeler te passen. Ellicott rent richting de bal. Ellicott passt de bal in één keer door. Csáky is nu in balbezit. Csáky schiet op doel. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Grenoble Foot 38 0:2

21e minuut.
Mielony onderschept slim de pass. Mielony probeert naar een medespeler te passen. Racine is nu in balbezit. Racine geeft de bal voor. Huguet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Grenoble Foot 38 1:2

27e minuut.
Breś is nu in balbezit. Breś passt de bal zonder na te denken. Csáky is nu in balbezit. Kačena rent richting de bal. Kačena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ellicott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csáky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mougin. Mougin krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kapsas verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsas passt de bal met de wreef. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena draait met de bal, schiet en ... Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Grenoble Foot 38 1:3

41e minuut.
Breś passt de bal in één keer door. Kačena rent richting de bal. Csáky is nu in balbezit. Csáky schiet op doel. Slanina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Jeannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mougin geeft een hoge lob. Breś kopt de bal weg. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena haalt uit met een fantastische trap. Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Grenoble Foot 38 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 47%, Grenoble Foot 38 53%.
New Jack City - Grenoble Foot 38 1:4

49e minuut.
Idini kopt de bal weg. Klungelig pakt Clément de bal. Mielony is nu in balbezit. Mielony haalt uit met een fantastische trap. Tomalak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Grenoble Foot 38 2:4

62e minuut.
Moisoiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Küloğlu de bal. Csáky rent richting de bal. Csáky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Grenoble Foot 38 2:5

67e minuut.
Idini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ellicott met de inworp. Csáky is nu in balbezit. Csáky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. Huguet met een sublieme pass. Kačena rent richting de bal. Kačena schiet op doel. Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Küloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Küloğlu speelt de bal door. Kačena is nu in balbezit. Kačena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Grenoble Foot 38 2:6

75e minuut.
Kaladirobov passt de bal zonder na te denken. Csáky rent richting de bal. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Grenoble Foot 38 2:7

83e minuut.
Clément passt de bal zonder na te denken. Racine is nu in balbezit. Racine probeert naar een medespeler te passen. Mielony rent richting de bal. Mielony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 51%, Grenoble Foot 38 49%.
New Jack City - Grenoble Foot 38 2:7