Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jura nord foot As Aulnoye
équilibre Tactiek 451 2020
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 46.5
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Joyaut rent richting de bal. Joyaut passt de bal zonder na te denken. Nenhum de Nós speelt de bal door. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu bokst de bal weg.

10e minuut.
Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski geeft een lange en hoge pass. Larrivey rent richting de bal. Larrivey geeft een hoge lob. Kuruzović kopt de bal weg. Vlădulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Guéry met een sublieme pass. Pierzchała is nu in balbezit. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar schiet op doel. Willock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - As Aulnoye 0:1

22e minuut.
Claverie is nu in balbezit. Joyaut verovert de bal door een tackle van achteren. Joyaut speelt de bal door. Adrianov rent richting de bal. Adrianov schiet op doel. Vlădulescu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Brouard met de inworp. Soler is nu in balbezit. Soler passt de bal in één keer door. Brouard speelt de bal door. Marion probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Claverie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joyaut rent richting de bal. Claverie begaat een overtreding. Claverie krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Van Der Auwera onderschept slim de pass. Van Der Auwera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Przyłuski de bal. Nenhum de Nós is nu in balbezit. Nenhum de Nós schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Creţu geeft de bal voor. Inworp. Soler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuruzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jura nord foot 38%, As Aulnoye 62%.
jura nord foot - As Aulnoye 0:1

46e minuut.
Jonquet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Madar de bal. Brouard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brouard krijgt een gele kaart. Madar raakt geblesseerd tijdens het duel. Guéry komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Marion geeft een hoge lob. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler passt de bal zonder na te denken. Kuruzović rent richting de bal. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Brouard passt de bal in één keer door. Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós passt de bal zonder na te denken. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Patin geeft een lange en hoge pass. Joyaut heeft problemen om de bal te vangen. Joyaut speelt de bal door. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Joyaut kopt de bal weg. Nenhum de Nós probeert de bal met de borst te controleren. Van Der Auwera is nu in balbezit. Adrianov onderschept slim de pass. Adrianov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Claverie is nu in balbezit. Joyaut verovert de bal door een tackle van achteren. Joyaut passt de bal in één keer door. Adrianov rent richting de bal. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Joyaut neemt de hoekschop. Nenhum de Nós geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jura nord foot - As Aulnoye 1:1

70e minuut.
Inworp. Guillemin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Creţu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soler met een snelle inworp. Kuruzović is nu in balbezit. Kuruzović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kuruzović heeft problemen om de bal te vangen. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuruzović. Kuruzović krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Stegienka geeft een lange en hoge pass. Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós speelt de bal door. Kuruzović rent richting de bal. Kuruzović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Patin neemt vlug de vrije trap. Iliev kopt de bal weg. Guéry speelt de bal door. Madar is nu in balbezit. Madar haalt uit met een fantastische trap. Willock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie geeft een hoge lob. Joyaut met een sublieme pass. Marion is nu in balbezit. Marion draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jura nord foot 29%, As Aulnoye 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jura nord foot - As Aulnoye 1:1