Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Aulnoye jura nord foot
451 2020 Tactiek new
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten excellent
good Passen excellent
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Nenhum de Nós speelt de bal door. Adrianov heeft problemen om de bal te vangen. Nenhum de Nós met een sublieme pass. Klungelig pakt Darras de bal. Darras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vlădulescu trapt de bal weg van het doel. Guéry kopt de bal weg. Pierzchała is nu in balbezit. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Brouard verovert de bal door een tackle van achteren. Brouard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adrianov de bal. Nenhum de Nós rent richting de bal. Nenhum de Nós haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stegienka heeft problemen om de bal te vangen. Darras rent richting de bal. Darras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - jura nord foot 0:1

13e minuut.
Darras verovert de bal door een tackle van achteren. Creţu geeft een hoge lob. Madar kan de bal niet met de borst controleren. Madar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
As Aulnoye - jura nord foot 1:1

17e minuut.
Nenhum de Nós passt de bal met de wreef. Adrianov rent richting de bal. Soler probeert naar een medespeler te passen. Darras rent richting de bal. Darras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Brouard met de inworp. Darras is nu in balbezit. Darras geeft de bal voor. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Patin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vlădulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Darras is nu in balbezit. Darras haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu bokst de bal weg.

36e minuut.
Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós probeert naar een medespeler te passen. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler passt de bal in één keer door. Darras is nu in balbezit. Darras draait met de bal, schiet en ... Vlădulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - jura nord foot 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 69%, jura nord foot 31%.
As Aulnoye - jura nord foot 1:2

51e minuut.
Inworp. Kuruzović komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Soler passt de bal in één keer door. Brouard is nu in balbezit. Brouard passt de bal met de wreef. Kuruzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Guéry probeert naar een medespeler te passen. Larrivey is nu in balbezit. Soler speelt de bal door. Kuruzović is nu in balbezit. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Creţu verovert de bal door een tackle van achteren. Brouard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brouard speelt de bal door. Kuruzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuruzović draait met de bal, schiet en ... Vlădulescu bokst de bal weg.

67e minuut.
Daar is Claverie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion probeert naar een medespeler te passen. Kuruzović rent richting de bal. Kuruzović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Kuruzović heeft problemen om de bal te vangen. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuruzović onderschept slim de pass. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - jura nord foot 1:3

72e minuut.
Nenhum de Nós passt de bal zonder na te denken. Adrianov rent richting de bal. Przyłuski begaat een overtreding. Przyłuski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Adrianov is nu in balbezit. Kuruzović rent richting de bal. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuruzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuruzović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nenhum de Nós passt de bal met de wreef. Marion rent richting de bal. Marion speelt de bal door. Adrianov rent richting de bal. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu bokst de bal weg.

81e minuut.
Inworp. Brouard met de inworp. Jonquet rent richting de bal. Kuruzović onderschept slim de pass. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Iliev geeft een lange en hoge pass. Guéry kopt de bal weg. Pierzchała rent richting de bal. Madar onderschept slim de pass. Madar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iliev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madar rent richting de bal. Madar draait met de bal, schiet en ... Willock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - jura nord foot 2:3

87e minuut.
Joyaut passt de bal in één keer door. Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós passt de bal in één keer door. Adrianov heeft problemen om de bal te vangen. Adrianov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Marion geeft een lange en hoge pass. Kuruzović rent richting de bal. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Vlădulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 61%, jura nord foot 39%.
As Aulnoye - jura nord foot 2:3