Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam Grenoble Foot 38
libmdf Tactiek GF38 Nat
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Handžić is nu in balbezit. Beger is nu in balbezit. Handžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Handžić krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Handžić is nu in balbezit. Kaladirobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov passt de bal in één keer door. Csáky is nu in balbezit. Csáky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso passt de bal in één keer door. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard schiet op doel. Tomalak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Grenoble Foot 38 1:0

27e minuut.
Chung probeert naar een medespeler te passen. Kačena controleert de bal met de borst. Kačena geeft de bal voor. Csáky rent richting de bal. Csáky draait met de bal, schiet en ... Sidoruk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tomalak speelt de bal door. Kačena kopt de bal weg. Chung controleert de bal met de borst. Handžić verovert de bal door een tackle van achteren. Handžić haalt uit met een fantastische trap. Sidoruk bokst de bal weg.

35e minuut.
Badiale kan de bal niet met de borst controleren. Yenice probeert naar een medespeler te passen. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard draait met de bal, schiet en ... Tomalak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 58%, Grenoble Foot 38 42%.
FC Jujucam - Grenoble Foot 38 1:0

47e minuut.
Kaladirobov speelt de bal door. Badiale probeert naar een medespeler te passen. Bråthen rent richting de bal. Leonard verovert de bal door een tackle van achteren. Leonard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Moisoiu rent richting de bal. Formoso verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bråthen zijn tegenspeler op de grond. Bråthen krijgt een gele kaart. Formoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luvarà met een snel genomen vrije trap. Formoso krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Grenoble Foot 38 2:0

71e minuut.
Kapsas heeft problemen om de bal te vangen. Leonard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapsas. Leonard raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Luvarà neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Grenoble Foot 38 3:0

73e minuut.
Handžić probeert naar een medespeler te passen. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena passt de bal met de wreef. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Bråthen de bal. Kaladirobov is nu in balbezit. Luvarà begaat een overtreding. Luvarà krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bråthen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luvarà rent richting de bal. Luvarà passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leonard de bal. Leonard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 44%, Grenoble Foot 38 56%.
FC Jujucam - Grenoble Foot 38 3:0