Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grenoble Foot 38 FC Jujucam
GF38 Nat Tactiek libmdf
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.4 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen solid


10e minuut.
MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMath passt de bal met de wreef. Csáky is nu in balbezit. Csáky schiet op doel. Sidoruk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - FC Jujucam 1:0

12e minuut.
Luvarà speelt de bal door. Formoso rent richting de bal. Formoso met een sublieme pass. Leonard is nu in balbezit. Leonard schiet op doel. Paal! Leonard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Formoso rent richting de bal. Formoso haalt uit met een fantastische trap. Tomalak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung geeft een hoge lob. Moisoiu probeert naar een medespeler te passen. Formoso rent richting de bal. Formoso haalt uit met een fantastische trap. Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leonard krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Badiale rent richting de bal. Leonard verovert de bal door een tackle van achteren. Leonard draait met de bal, schiet en ... Tomalak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grenoble Foot 38 - FC Jujucam 1:1

15e minuut.
Beger controleert de bal met de borst. Csáky is nu in balbezit. Ciniselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena verovert de bal door een tackle van achteren. Kačena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Crotu geeft de bal voor. Ciniselli kopt de bal weg. Leonard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Takatalo is nu in balbezit. Takatalo speelt de bal door. Leonard is nu in balbezit. Leonard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - FC Jujucam 1:2

24e minuut.
Guldhammer kopt de bal weg. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky is nu in balbezit. Csáky haalt uit met een fantastische trap. Kačena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Luvarà kopt de bal weg. Leonard rent richting de bal. Kapsas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leonard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luvarà legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
MacMath rent richting de bal. Luvarà verovert de bal door een tackle van achteren. Luvarà passt de bal zonder na te denken. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Tomalak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 50%, FC Jujucam 50%.
Grenoble Foot 38 - FC Jujucam 1:2

46e minuut.
Guldhammer passt de bal zonder na te denken. Kačena is nu in balbezit. Kačena passt de bal in één keer door. Csáky rent richting de bal. Csáky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ellicott bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà verovert de bal door een tackle van achteren. Luvarà met een sublieme pass. Klungelig pakt Formoso de bal. Formoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Tomalak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - FC Jujucam 1:3

54e minuut.
Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov verovert de bal door een tackle van achteren. Kaladirobov speelt de bal door. Kačena is nu in balbezit. Kačena draait met de bal, schiet en ... Sidoruk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Csáky verovert de bal door een tackle van achteren. Gherman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csáky raakt geblesseerd tijdens het duel. MacMath zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sidoruk met een sublieme pass. Luvarà probeert de bal met de borst te controleren. Luvarà speelt de bal door. Leonard is nu in balbezit. Leonard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kačena kopt de bal weg. Csáky is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beger. Csáky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaladirobov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gallo kopt de bal weg. Daar is Gherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherman met een sublieme pass. Formoso rent richting de bal. Formoso haalt uit met een fantastische trap. Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leonard is nu in balbezit. Leonard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - FC Jujucam 1:4

66e minuut.
Beger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena onderschept slim de pass. Kačena passt de bal met de wreef. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky schiet op doel. Sidoruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kaladirobov rent richting de bal. Luvarà onderschept slim de pass. Luvarà probeert naar een medespeler te passen. Takatalo is nu in balbezit. Takatalo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kaladirobov passt de bal met de wreef. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena passt de bal met de wreef. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gherman geeft de bal voor. Takatalo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guldhammer. Guldhammer krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà passt de bal in één keer door. Leonard rent richting de bal. Leonard schiet op doel. Tomalak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - FC Jujucam 1:5

85e minuut.
Kačena verovert de bal door een tackle van achteren. Kačena passt de bal met de wreef. Ellicott speelt de bal door. Csáky rent richting de bal. Csáky draait met de bal, schiet en ... Sidoruk bokst de bal weg. Kačena rent richting de bal. Kačena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gherman kopt de bal weg. Klungelig pakt Moisoiu de bal. Formoso is nu in balbezit. Formoso draait met de bal, schiet en ... Tomalak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Tomalak met een harde bal richting middenveld. Gherman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ellicott is nu in balbezit. Ellicott geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 55%, FC Jujucam 45%.
Grenoble Foot 38 - FC Jujucam 1:5