Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Aulnoye FC Jujucam
451 2020 Tactiek libmdf
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 55.7
good Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Van Der Auwera passt de bal zonder na te denken. Guéry rent richting de bal. Guéry speelt de bal door. Iliev is nu in balbezit. Iliev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Przyłuski probeert naar een medespeler te passen. Guéry bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chung. Guéry raakt geblesseerd tijdens het duel. Guéry komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Takatalo geeft een hoge lob. Van Der Auwera kan de bal niet met de borst controleren. Leonard onderschept slim de pass. Leonard schiet op doel. Vlădulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciniselli is nu in balbezit. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Takatalo met een snelle inworp. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà geeft een hoge lob. Leonard heeft problemen om de bal te vangen. Leonard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Takatalo de bal. Takatalo met een sublieme pass. Leonard is nu in balbezit. Leonard schiet op doel. Vlădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - FC Jujucam 0:1

21e minuut.
Jonquet onderschept slim de pass. Jonquet geeft de bal voor. Madar is nu in balbezit. Madar schiet op doel. Sidoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
As Aulnoye - FC Jujucam 1:1

25e minuut.
Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung onderschept slim de pass. Chung passt de bal zonder na te denken. Leonard is nu in balbezit. Leonard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vlădulescu trapt de bal weg. Luvarà kopt de bal weg. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Claverie rent richting de bal. Takatalo onderschept slim de pass. Takatalo passt de bal met de wreef. Leonard rent richting de bal. Leonard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - FC Jujucam 1:2

33e minuut.
Van Der Auwera bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà passt de bal met de wreef. Formoso is nu in balbezit. Formoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 48%, FC Jujucam 52%.
As Aulnoye - FC Jujucam 1:2

56e minuut.
Gallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherman rent richting de bal. Gherman met een sublieme pass. Formoso is nu in balbezit. Formoso schiet op doel. Vlădulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Guéry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Takatalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Takatalo passt de bal zonder na te denken. Leonard rent richting de bal. Leonard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Van Der Auwera geeft een hoge lob. Inworp. Takatalo met een snelle inworp. Leonard rent richting de bal. Leonard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Creţu controleert de bal met de borst. Jonquet rent richting de bal. Met opzet legt Formoso zijn tegenspeler op de grond. Formoso krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ciniselli kopt de bal weg. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà geeft de bal voor. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard draait met de bal, schiet en ... Vlădulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Beger onderschept slim de pass. Beger probeert naar een medespeler te passen. Antipani geeft de bal voor. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - FC Jujucam 1:3

84e minuut.
Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka geeft een lange en hoge pass. Guéry kopt de bal weg. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Claverie met de inworp. Guéry bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéry geeft een lange en hoge pass. Iliev rent richting de bal. Iliev schiet op doel. Sidoruk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 65%, FC Jujucam 35%.
As Aulnoye - FC Jujucam 1:3