Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam As Aulnoye
libmdf Tactiek 451 2020
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Klungelig pakt Claverie de bal. Yenice rent richting de bal. Yenice met een sublieme pass. Leonard is nu in balbezit. Leonard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Luvarà passt de bal met de wreef. Daar is Ković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ković geeft de bal voor. Formoso is nu in balbezit. Formoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gherman zal de hoekschop nemen. Leonard is nu in balbezit. Leonard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Van Der Auwera probeert de bal aan de voet te houden. Luvarà rent richting de bal. Luvarà passt de bal zonder na te denken. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso schiet op doel. Vlădulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - As Aulnoye 1:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherman met een snelle inworp. Luvarà probeert naar een medespeler te passen. Formoso is nu in balbezit. Formoso draait met de bal, schiet en ... Vlădulescu bokst de bal weg.

36e minuut.
Yenice is nu in balbezit. Yenice probeert naar een medespeler te passen. Leonard is nu in balbezit. Leonard draait met de bal, schiet en ... Vlădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - As Aulnoye 2:0

41e minuut.
Guéry passt de bal met de wreef. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà passt de bal met de wreef. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar draait met de bal, schiet en ... Sidoruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - As Aulnoye 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 45%, As Aulnoye 55%.
FC Jujucam - As Aulnoye 2:1

59e minuut.
Leonard is nu in balbezit. Patin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard onderschept slim de pass. Leonard schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Antipani met een sublieme pass. Formoso is nu in balbezit. Creţu onderschept slim de pass. Gherman is nu in balbezit. Gherman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leonard is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - As Aulnoye 3:1

63e minuut.
Luvarà met een sublieme pass. Patin rent richting de bal. Leonard onderschept slim de pass. Leonard draait met de bal, schiet en ... Vlădulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - As Aulnoye 4:1

70e minuut.
Creţu met een sublieme pass. Antipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Madar de bal. Madar draait met de bal, schiet en ... Sidoruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Guéry is nu in balbezit. Yenice verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski maakt een afschuwelijke overtreding. Przyłuski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 42%, As Aulnoye 58%.
FC Jujucam - As Aulnoye 4:1