Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breizh Sharks dreamstar
Essai3 Tactiek ced
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
36.5 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen formidable


2e minuut.
Lobão rent richting de bal. Lobão geeft een hoge lob. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Van Sam rent richting de bal. Van Sam draait met de bal, schiet en ... González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Auger geeft een lange en hoge pass. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares passt de bal zonder na te denken. Clain rent richting de bal. Clain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Clain passt de bal in één keer door. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam schiet op doel. Tassin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 84%, dreamstar 16%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Breizh Sharks - dreamstar 0:0

51e minuut.
Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Somers rent richting de bal. Somers geeft een hoge lob. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Menu kopt de bal weg. Clain is nu in balbezit. Clain geeft een lange en hoge pass. Lobão is nu in balbezit. Lobão haalt uit met een fantastische trap. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Auger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clain is nu in balbezit. Clain haalt uit met een fantastische trap. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - dreamstar 0:1

60e minuut.
Auger is nu in balbezit. Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Clain passt de bal met de wreef. Kisjelica is nu in balbezit. Kisjelica geeft een hoge lob. González bokst de bal weg. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - dreamstar 0:2

62e minuut.
Mezzaro geeft de bal voor. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Clain rent richting de bal. Clain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - dreamstar 0:3

65e minuut.
Piech passt de bal in één keer door. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam onderschept slim de pass. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - dreamstar 0:4

72e minuut.
Doublet rent richting de bal. Doublet passt de bal zonder na te denken. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 88%, dreamstar 12%.
Breizh Sharks - dreamstar 0:4