Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 19:03
  • Competitiewedstrijd: National.10 [del]
  • Stadion: AS2A Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12399
Grenoble Foot 38 jura nord foot
GF38 Nat Tactiek rigolade
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Herezjatyk rent richting de bal. Herezjatyk geeft de bal voor. Csáky kopt de bal weg. Kačena is nu in balbezit. Kačena schiet op doel. Willock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Adrianov is nu in balbezit. Adrianov passt de bal in één keer door. Herezjatyk rent richting de bal. Joyaut onderschept slim de pass. Joyaut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Brouard rent richting de bal. Brouard passt de bal zonder na te denken. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - jura nord foot 0:1

15e minuut.
Pierzchała verovert de bal door een tackle van achteren. Marion geeft de bal voor. Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisoiu is nu in balbezit. Joyaut verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beaulieu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Adrianov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Joyaut passt de bal zonder na te denken. Guldhammer rent richting de bal. Adrianov verovert de bal door een tackle van achteren. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Kapsas probeert de bal aan de voet te houden. Tomalak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk onderschept slim de pass. Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyaut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - jura nord foot 0:2

25e minuut.
Beaulieu passt de bal met de wreef. Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós onderschept slim de pass. Nenhum de Nós geeft een hoge lob. Adrianov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tomalak trapt de bal weg van het doel. Marion kopt de bal weg. Herezjatyk heeft problemen om de bal te vangen. Joyaut rent richting de bal. Joyaut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adrianov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kapsas kopt de bal weg. Ellicott rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brouard. Brouard krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Joyaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joyaut passt de bal met de wreef. Adrianov rent richting de bal. Adrianov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - jura nord foot 0:3

41e minuut.
Brouard kopt de bal weg. Kaladirobov is nu in balbezit. Nenhum de Nós met een sublieme pass. Daar is Adrianov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 63%, jura nord foot 37%.
Grenoble Foot 38 - jura nord foot 0:3

49e minuut.
Pierzchała geeft een hoge lob. Daar is Kapsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joyaut rent richting de bal. Joyaut draait met de bal, schiet en ... Tomalak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kaladirobov verovert de bal door een tackle van achteren. Kaladirobov passt de bal met de wreef. Kačena rent richting de bal. Kačena schiet op doel. Willock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Kuruzović komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kaladirobov is nu in balbezit. Kaladirobov met een sublieme pass. Pierzchała is nu in balbezit. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Kapsas verovert de bal door een tackle van achteren. Guldhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soler. Soler krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Guldhammer passt de bal met de wreef. Ellicott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellicott passt de bal in één keer door. Csáky is nu in balbezit. Csáky haalt uit met een fantastische trap. Willock bokst de bal weg.

74e minuut.
Klungelig pakt Kaladirobov de bal. Nenhum de Nós speelt de bal door. Moisoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Kuruzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Soler heeft problemen om de bal te vangen. Soler geeft een hoge lob. Herezjatyk kopt de bal weg. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rousseau passt de bal met de wreef. Adrianov is nu in balbezit. Badiale schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Badiale krijgt een gele kaart. Adrianov raakt geblesseerd tijdens het duel. Nenhum de Nós zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuruzović springt en kopt de bal. Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 48%, jura nord foot 52%.
Grenoble Foot 38 - jura nord foot 0:3