Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Jack City As Aulnoye
but Tactiek 451 2020
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
44.7 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten solide
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Stegienka kan de bal niet met de borst controleren. Clément rent richting de bal. Clément passt de bal in één keer door. Huguet is nu in balbezit. Huguet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Küloğlu kopt de bal weg. Inworp. Jonquet met de inworp. Huguet is nu in balbezit. Huguet haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu onderschept slim de pass. Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Racine heeft problemen om de bal te vangen. Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie geeft een hoge lob. Madar rent richting de bal. Madar haalt uit met een fantastische trap. Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Guéry is nu in balbezit. Guéry geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Küloğlu de bal. Madar onderschept slim de pass. Madar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Przyłuski geeft een hoge lob. Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Madar rent richting de bal. Madar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - As Aulnoye 0:1

30e minuut.
Daar is Huguet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyłuski geeft een hoge lob. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar haalt uit met een fantastische trap. Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - As Aulnoye 0:2

32e minuut.
Guéry kopt de bal weg. Idini met een sublieme pass. Daar is Pacot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madar is nu in balbezit. Madar schiet op doel. Slanina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Guéry onderschept slim de pass. Guéry passt de bal in één keer door. Idini is nu in balbezit. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Idini bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéry bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéry draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - As Aulnoye 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 58%, As Aulnoye 42%.
New Jack City - As Aulnoye 0:3

53e minuut.
Stegienka is nu in balbezit. Stegienka geeft een hoge lob. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar haalt uit met een fantastische trap. Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - As Aulnoye 0:4

72e minuut.
Jonquet rent richting de bal. Jonquet geeft een hoge lob. Guéry rent richting de bal. Guéry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - As Aulnoye 0:5

85e minuut.
Bybertas met een sublieme pass. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - As Aulnoye 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 61%, As Aulnoye 39%.
New Jack City - As Aulnoye 0:6