Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weenjoy FC Jujucam
new+ Tactiek libmdf
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Luvarà passt de bal met de wreef. Gherman is nu in balbezit. Gherman met een sublieme pass. Daar is Leonard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gallo met een sublieme pass. Gherman met een sublieme pass. Leonard is nu in balbezit. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Cervero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Jujucam 0:1

8e minuut.
Takatalo controleert de bal met de borst. Fiuta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Takatalo. Takatalo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ebbesen heeft problemen om de bal te vangen. Formoso is nu in balbezit. Leonard is nu in balbezit. Leonard draait met de bal, schiet en ... Cervero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Jujucam 0:2

20e minuut.
Schwabl rent richting de bal. Antipani onderschept slim de pass. Antipani passt de bal in één keer door. Leonard rent richting de bal. Leonard schiet op doel. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Predeanu probeert naar een medespeler te passen. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak passt de bal in één keer door. Daar is Schwabl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwabl haalt uit met een fantastische trap. Sidoruk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciniselli speelt de bal door. Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Takatalo speelt de bal door. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Formoso rent richting de bal. Formoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Beger de bal onder controle te krijgen. Alz rent richting de bal. Alz passt de bal zonder na te denken. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu draait met de bal, schiet en ... Sidoruk bokst de bal weg.

42e minuut.
Ciniselli geeft een hoge lob. Gherman controleert de bal met de borst. Ebbesen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebbesen krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ebbesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso onderschept slim de pass. Formoso passt de bal zonder na te denken. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Formoso rent richting de bal. Formoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Jujucam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 58%, FC Jujucam 42%.
FC Weenjoy - FC Jujucam 0:3

58e minuut.
Alz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alz geeft een hoge lob. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl draait met de bal, schiet en ... Sidoruk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Luvarà is nu in balbezit. Luvarà geeft de bal voor. Klungelig pakt Vabušek de bal. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard schiet op doel. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tătar kopt de bal weg. Takatalo is nu in balbezit. Takatalo passt de bal met de wreef. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Leonard is nu in balbezit. Leonard passt de bal met de wreef. Formoso is nu in balbezit. Formoso schiet op doel. Cervero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arvelo de bal onder controle te krijgen. Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tătar kan de bal niet met de borst controleren. Formoso rent richting de bal. Formoso draait met de bal, schiet en ... Cervero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Jujucam 0:4

78e minuut.
Ebbesen probeert de bal aan de voet te houden. Leonard rent richting de bal. Ebbesen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ebbesen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Leonard raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Luvarà komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Takatalo speelt de bal door. Gherman rent richting de bal. Gherman speelt de bal door. Formoso rent richting de bal. Formoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Alz probeert naar een medespeler te passen. Chojniak rent richting de bal. Chojniak passt de bal zonder na te denken. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl haalt uit met een fantastische trap. Sidoruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Luvarà rent richting de bal. Luvarà passt de bal in één keer door. Gherman speelt de bal door. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cervero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 64%, FC Jujucam 36%.
FC Weenjoy - FC Jujucam 0:4