Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jura nord foot Breizh Sharks
small Tactiek Essai3
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 37.3
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Guillemin met een sublieme pass. Nenhum de Nós probeert naar een medespeler te passen. Mesnier is nu in balbezit. Adrianov verovert de bal door een tackle van achteren. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Marion speelt de bal door. Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyaut passt de bal zonder na te denken. Adrianov rent richting de bal. Adrianov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Marion is nu in balbezit. Marion passt de bal met de wreef. Mesnier verovert de bal door een tackle van achteren. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg.

23e minuut.
Auger onderschept slim de pass. Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyaut passt de bal zonder na te denken. Guillemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nenhum de Nós heeft problemen om de bal te vangen. Nenhum de Nós passt de bal in één keer door. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ... González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - Breizh Sharks 1:0

31e minuut.
Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós geeft de bal voor. Guillemin rent richting de bal. Guillemin schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - Breizh Sharks 2:0

35e minuut.
Daar is Jourde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marion probeert naar een medespeler te passen. Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós geeft de bal voor. Adrianov springt en kopt de bal. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - Breizh Sharks 3:0

38e minuut.
Joyaut passt de bal met de wreef. Guillemin rent richting de bal. Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós geeft een hoge lob. Adrianov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guillemin is nu in balbezit. Guillemin schiet op doel. González bokst de bal weg.

40e minuut.
Joyaut geeft een hoge lob. Daar is Lüthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenhum de Nós is nu in balbezit. Nenhum de Nós geeft de bal voor. Adrianov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guillemin is nu in balbezit. Guillemin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vargas kopt de bal weg. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Tassin de bal. Adrianov rent richting de bal. Adrianov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brouard de bal. Brouard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jura nord foot 22%, Breizh Sharks 78%.
jura nord foot - Breizh Sharks 3:0

58e minuut.
Mesnier geeft een hoge lob. Inworp. Brouard met de inworp. Nenhum de Nós geeft een lange en hoge pass. Adrianov maakt een snoekduik en kopt de bal. González bokst de bal weg. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - Breizh Sharks 4:0

60e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Auger rent richting de bal. Joyaut onderschept slim de pass. Joyaut schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - Breizh Sharks 5:0

66e minuut.
Marion is nu in balbezit. Doublet onderschept slim de pass. Doublet probeert naar een medespeler te passen. Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyaut haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Brouard rent richting de bal. Mesnier met een sublieme pass. Brouard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adrianov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Paal! González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - Breizh Sharks 6:0

83e minuut.
Brouard is nu in balbezit. Brouard geeft een hoge lob. Daar is Tassin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - Breizh Sharks 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jura nord foot 23%, Breizh Sharks 77%.
jura nord foot - Breizh Sharks 7:0