Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breizh Sharks jura nord foot
Essai3 Tactiek mod
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.3 gemiddelde waardering 58.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Adrianov is nu in balbezit. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas met een sublieme pass. Kuruzović rent richting de bal. Kuruzović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Marion rent richting de bal. Marion speelt de bal door. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft een hoge lob. Adrianov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Beaulieu passt de bal zonder na te denken. Kuruzović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tassin. Kuruzović raakt geblesseerd tijdens het duel. Nenhum de Nós komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Pinilla met een sublieme pass. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk passt de bal in één keer door. Jourde bereikt de bal nog maar net als eerste. Jourde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 70%, jura nord foot 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Breizh Sharks - jura nord foot 0:0

48e minuut.
Mesnier is nu in balbezit. Mesnier geeft de bal voor. Ulutürk kopt de bal weg. Malgrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Malgrati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Joyaut met een snelle inworp. Nenhum de Nós is nu in balbezit. Nenhum de Nós geeft een hoge lob. Adrianov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Soler is nu in balbezit. Soler speelt de bal door. Adrianov rent richting de bal. Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - jura nord foot 0:1

72e minuut.
Inworp. Guillemin komt het veld opgelopen. Brouard komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jourde bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler onderschept slim de pass. Soler met een sublieme pass. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Malgrati controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Soler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Adrianov kopt de bal weg. Guillemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Soler geeft de bal voor. Daar is Lüthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov is nu in balbezit. Vargas kan de bal niet met de borst controleren. Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soler zal de hoekschop nemen. Guillemin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Pinilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemin geeft een hoge lob. Adrianov springt en kopt de bal. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - jura nord foot 0:2

89e minuut.
Beaulieu geeft een lange en hoge pass. Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyaut passt de bal in één keer door. Nenhum de Nós heeft problemen om de bal te vangen. Nenhum de Nós geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 70%, jura nord foot 30%.
Breizh Sharks - jura nord foot 0:2