Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grenoble Foot 38 dreamstar
GF38 Nat Tactiek ced
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 55.1
good Schieten formidable
solid Passen good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Csáky probeert naar een medespeler te passen. Handžić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Sam. Van Sam krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Herezjatyk is nu in balbezit. Cadet onderschept slim de pass. Cadet met een sublieme pass. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - dreamstar 0:1

6e minuut.
Kapsas probeert de bal aan de voet te houden. Kisjelica geeft de bal voor. Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Moisoiu geeft een lange en hoge pass. Csáky is nu in balbezit. Linares rent richting de bal. Linares geeft een hoge lob. Cadet kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kapsas speelt de bal door. Bråthen controleert de bal met de borst. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet schiet op doel. Tomalak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - dreamstar 0:2

13e minuut.
Menu rent richting de bal. Menu passt de bal zonder na te denken. Daar is Cadet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam draait met de bal, schiet en ... Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bråthen onderschept slim de pass. Bråthen geeft een hoge lob. Linares probeert naar een medespeler te passen. Van Sam rent richting de bal. Van Sam schiet op doel. Tomalak bokst de bal weg. Cadet rent richting de bal. Cadet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ellicott onderschept slim de pass. Ellicott speelt de bal door. Piech met een sublieme pass. Van Sam rent richting de bal. Van Sam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - dreamstar 0:3

35e minuut.
Lobão kopt de bal weg. Klungelig pakt Kisjelica de bal. Kisjelica geeft een hoge lob. Van Sam heeft problemen om de bal te vangen. Van Sam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - dreamstar 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 72%, dreamstar 28%.
Grenoble Foot 38 - dreamstar 0:4

53e minuut.
Popielarz speelt de bal door. Mezzaro geeft een lange en hoge pass. Kačena controleert de bal met de borst. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ajuwa komt het veld opgelopen. Boutet komt het veld opgelopen. Menu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomalak bokst de bal weg.

63e minuut.
Boutet rent richting de bal. Boutet passt de bal in één keer door. Cadet rent richting de bal. Cadet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - dreamstar 0:5

63e minuut.
Nowak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaladirobov de bal onder controle te krijgen. Kačena probeert naar een medespeler te passen. Lobão rent richting de bal. Lobão geeft de bal voor. Cadet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomalak speelt de bal door. Nowak kopt de bal weg. Klungelig pakt Herezjatyk de bal. Cadet is nu in balbezit. Cadet draait met de bal, schiet en ... Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tomalak met een sublieme pass. Piech kopt de bal weg. Bråthen rent richting de bal. Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet schiet op doel. De bal raakt de paal. Tomalak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - dreamstar 0:6

80e minuut.
Ajuwa rent richting de bal. Ajuwa geeft de bal voor. Badiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Van Sam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Badiale geeft een hoge lob. Inworp. Somers met de inworp. Lobão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobão geeft een hoge lob. Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ajuwa speelt de bal door. Boutet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutet geeft de bal voor. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Kapsas verovert de bal door een tackle van achteren. Van Sam rent richting de bal. Bråthen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Sam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lobão neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 65%, dreamstar 35%.
Grenoble Foot 38 - dreamstar 0:6