Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Verteam GOFRILAB FC
space 08 Tactiek yoppp
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 58.1
formidabel Schieten solide
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Thévenet geeft een hoge lob. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bègue verovert de bal door een tackle van achteren. Bègue draait met de bal, schiet en ... Fèvre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - GOFRILAB FC 1:0

6e minuut.
Dubreucq geeft een lange en hoge pass. Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Altvater krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Verteam - GOFRILAB FC 1:1

8e minuut.
Tempowski passt de bal zonder na te denken. Deprez rent richting de bal. Deprez passt de bal in één keer door. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Dubreucq geeft de bal voor. Pedaja kopt de bal weg. Bègue bereikt de bal nog maar net als eerste. Bègue haalt uit met een fantastische trap. Fèvre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - GOFRILAB FC 2:1

17e minuut.
Lechat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barreau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altvater. Altvater krijgt een gele kaart. Klungelig pakt Pieróg de bal. Tempowski rent richting de bal. Pieróg begaat een overtreding. Pieróg krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bègue heeft problemen om de bal te vangen. Robillard rent richting de bal. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Bègue rent richting de bal. Bègue haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Lerond geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabiansson met de inworp. Paillard is nu in balbezit. Paillard geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Pedaja rent richting de bal. Pedaja probeert naar een medespeler te passen. Fabiansson is nu in balbezit. Fabiansson geeft een hoge lob. Altvater springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Muszyński met een harde bal richting middenveld. Baratte kopt de bal weg. Barreau heeft problemen om de bal te vangen. Pedaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedaja geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muszyński bokst de bal weg.

41e minuut.
Barreau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salmon komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Dambach probeert naar een medespeler te passen. Mazet met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. Fèvre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - GOFRILAB FC 3:1

43e minuut.
Salmon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deprez geeft een hoge lob. Bègue bereikt de bal nog maar net als eerste. Bègue haalt uit met een fantastische trap. Fèvre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - GOFRILAB FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 59%, GOFRILAB FC 41%.
AS Verteam - GOFRILAB FC 4:1

47e minuut.
Fabiansson speelt de bal door. Klungelig pakt Pedaja de bal. Pedaja passt de bal zonder na te denken. Paillard is nu in balbezit. Paillard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Pieróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempowski onderschept slim de pass. Tempowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - GOFRILAB FC 5:1

51e minuut.
Pieróg met een snelle inworp. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson geeft de bal voor. Altvater rent richting de bal. Altvater haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - GOFRILAB FC 5:2

57e minuut.
Robillard onderschept slim de pass. Robillard speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Baratte de bal onder controle te krijgen. Altvater bereikt de bal nog maar net als eerste. Altvater haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pieróg is nu in balbezit. Pieróg passt de bal met de wreef. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson geeft een hoge lob. Altvater springt en kopt de bal. Muszyński bokst de bal weg.

60e minuut.
Bègue speelt de bal door. Tempowski is nu in balbezit. Dubreucq maakt een afschuwelijke overtreding. Dubreucq krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Pedaja rent richting de bal. Pedaja passt de bal met de wreef. Baratte bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratte geeft een lange en hoge pass. Altvater maakt een snoekduik en kopt de bal. Muszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratte begaat een overtreding. Franco raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bègue rent richting de bal. Bègue schiet op doel. De bal raakt de paal. Thévenet rent richting de bal. Thévenet geeft een hoge lob. Fèvre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bègue is nu in balbezit. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - GOFRILAB FC 6:2

73e minuut.
Pieróg geeft een hoge lob. Pedaja is nu in balbezit. Pedaja geeft de bal voor. Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Lerond probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Baratte probeert naar een medespeler te passen. Pedaja rent richting de bal. Salmon rent richting de bal. Pedaja verovert de bal door een tackle van achteren. Pedaja haalt uit met een fantastische trap. Muszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 67%, GOFRILAB FC 33%.
AS Verteam - GOFRILAB FC 6:2