Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid*Bucuresti Team Ellite Dangerouss
MID Tactiek 433 TYPE BU
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten formidable
solid Passen good
adequate Verdedigen excellent


15e minuut.
Kożukar speelt de bal door. Daar is Bonfiglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfiglio passt de bal in één keer door. Glasshauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Glasshauser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jarzembowski speelt de bal door. Merkatz met een sublieme pass. Kożukar met een sublieme pass. Glasshauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Glasshauser haalt uit met een fantastische trap. Gauci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grądcki heeft problemen om de bal te vangen. Nemecsek is nu in balbezit. Gauci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nemecsek is nu in balbezit. Nemecsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Team Ellite Dangerouss 1:0

26e minuut.
Gemedzhiev verovert de bal door een tackle van achteren. Merkatz verovert de bal door een tackle van achteren. Merkatz met een sublieme pass. Glasshauser rent richting de bal. Glasshauser schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Parisio controleert de bal met de borst. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang schiet op doel. Leik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapid*Bucuresti - Team Ellite Dangerouss 1:1

30e minuut.
Nemecsek met een sublieme pass. Glasshauser is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flammang. Flammang krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kożukar met een sublieme pass. Domide rent richting de bal. Domide probeert naar een medespeler te passen. Nemecsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemecsek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Grądcki is nu in balbezit. Grądcki passt de bal zonder na te denken. Pohl rent richting de bal. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang draait met de bal, schiet en ... Leik bokst de bal weg.

36e minuut.
Bonfiglio speelt de bal door. Klungelig pakt Nemecsek de bal. Deliezas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deliezas krijgt een gele kaart. Nemecsek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kożukar komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid*Bucuresti 42%, Team Ellite Dangerouss 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapid*Bucuresti - Team Ellite Dangerouss 1:1

51e minuut.
Vasilescu geeft een lange en hoge pass. Flammang is nu in balbezit. Flammang passt de bal met de wreef. Pohl heeft problemen om de bal te vangen. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Leik bokst de bal weg.

58e minuut.
Parisio kopt de bal weg. Bunikowski met een sublieme pass. Flammang rent richting de bal. Flammang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Team Ellite Dangerouss 1:2

60e minuut.
Parisio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walczak is nu in balbezit. Walczak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfiglio probeert naar een medespeler te passen. Glasshauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Glasshauser draait met de bal, schiet en ... Gauci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Colomé speelt de bal door. Prunier geeft de bal voor. Jarzembowski controleert de bal met de borst. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borghetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunikowski met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Borghetti kopt de bal weg. Flammang is nu in balbezit. Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Borghetti is nu in balbezit. Borghetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid*Bucuresti 44%, Team Ellite Dangerouss 56%.
Rapid*Bucuresti - Team Ellite Dangerouss 1:2