Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaGiCsFC Picardia
MaGiCsFC Tactiek 424
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.8 gemiddelde waardering 35.8
adequate Schieten solid
average Passen weak
poor Verdedigen average


8e minuut.
Galey met een snelle inworp. Estévès rent richting de bal. Estévès geeft een hoge lob. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand schiet op doel. Pitu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szatanik met een sublieme pass. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics met een sublieme pass. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Thépot met een snelle inworp. Galey rent richting de bal. Galey met een sublieme pass. Thépot rent richting de bal. Thépot geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics passt de bal met de wreef. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. Coutant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGiCsFC - Picardia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaGiCsFC 56%, Picardia 44%.
MaGiCsFC - Picardia 1:0

50e minuut.
Estévès kopt de bal weg. Rosolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquin verovert de bal door een tackle van achteren. Estévès is nu in balbezit. Estévès schiet op doel. Pitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Estévès geeft de bal voor. Galey rent richting de bal. Galey geeft een hoge lob. Jacquin is nu in balbezit. Jacquin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaGiCsFC - Picardia 1:1

61e minuut.
Szatanik rent richting de bal. Szatanik geeft een lange en hoge pass. Lenormand heeft problemen om de bal te vangen. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Fauvel met een sublieme pass. Rosolia is nu in balbezit. Rosolia geeft een hoge lob. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bouton passt de bal zonder na te denken. Merle geeft een lange en hoge pass. Daar is Besson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquin haalt uit met een fantastische trap. Pitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaGiCsFC 57%, Picardia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaGiCsFC - Picardia 1:1