Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc gazin F C K
polski Tactiek 442
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Hoàng Quân passt de bal zonder na te denken. Pyrz heeft problemen om de bal te vangen. Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin schiet op doel. Memé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - F C K 0:1

7e minuut.
Pyrz geeft een lange en hoge pass. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado speelt de bal door. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan schiet op doel. Memé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pilich is nu in balbezit. Pilich met een sublieme pass. Camard bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón verovert de bal door een tackle van achteren. Simón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pilich is nu in balbezit. Pilich passt de bal in één keer door. Rzecki rent richting de bal. Salihović verovert de bal door een tackle van achteren. Salihović haalt uit met een fantastische trap. Petitjean bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 38%, F C K 62%.
fc gazin - F C K 0:1

50e minuut.
Mardan kan de bal niet met de borst controleren. Mardan geeft de bal voor. Gauci rent richting de bal. Drapšin rent richting de bal. Drapšin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hoàng Quân passt de bal zonder na te denken. Salihović rent richting de bal. Pilich speelt de bal door. Simón rent richting de bal. Simón draait met de bal, schiet en ... Petitjean bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón passt de bal in één keer door. Salihović rent richting de bal. Salihović draait met de bal, schiet en ... Petitjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc gazin - F C K 1:1

67e minuut.
Salihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihović passt de bal met de wreef. Pilich speelt de bal door. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - F C K 2:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chovanec komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Manti geeft een lange en hoge pass. Simón kopt de bal weg. Rzecki is nu in balbezit. Salihović verovert de bal door een tackle van achteren. Salihović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - F C K 3:1

86e minuut.
Camard geeft de bal voor. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin begaat een overtreding. Drapšin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 38%, F C K 62%.
fc gazin - F C K 3:1