Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F C K fc gazin
442 Tactiek polski
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten formidable
good Passen solid
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Camard geeft een hoge lob. Mazza kopt de bal weg. Sardini heeft problemen om de bal te vangen. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Manti geeft een lange en hoge pass. Guéguen speelt de bal door. Camard rent richting de bal. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Salihović verovert de bal door een tackle van achteren. Salihović met een sublieme pass. Pyrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin verovert de bal door een tackle van achteren. Drapšin draait met de bal, schiet en ... Memé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pitkänen rent richting de bal. Pitkänen geeft de bal voor. Pilich speelt de bal door. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel haalt uit met een fantastische trap. Petitjean bokst de bal weg.

36e minuut.
Drapšin is nu in balbezit. Drapšin speelt de bal door. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Memé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - fc gazin 1:0

41e minuut.
Sardini probeert naar een medespeler te passen. Rzecki is nu in balbezit. Pilich begaat een overtreding. Pilich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 50%, fc gazin 50%.
F C K - fc gazin 1:0

50e minuut.
Rzecki passt de bal in één keer door. Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski geeft de bal voor. Martel is nu in balbezit. Martel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Drapšin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chovanec komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Moreno Delgado passt de bal met de wreef. Pyrz is nu in balbezit. Mazza onderschept slim de pass. Mazza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aldama de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - fc gazin 2:0

63e minuut.
Simón speelt de bal door. Leclère probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel draait met de bal, schiet en ... Petitjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Salihović met de inworp. Simón is nu in balbezit. Simón passt de bal zonder na te denken. Pilich rent richting de bal. Pilich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Martel de bal. Guéguen rent richting de bal. Martel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martel krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Simón met een sublieme pass. Martel rent richting de bal. Camard bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Salihović speelt de bal door. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Camard is nu in balbezit. Martel onderschept slim de pass. Martel haalt uit met een fantastische trap. Petitjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Leclère geeft de bal voor. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca passt de bal in één keer door. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 55%, fc gazin 45%.
F C K - fc gazin 2:0