Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Défenseurs de Neriak The arko of football
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 21.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


8e minuut.
Ouédec passt de bal met de wreef. Inworp. Weiskopf met een snelle inworp. Klungelig pakt Bianchi de bal. Bianchi geeft een hoge lob. Garande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiskopf verovert de bal door een tackle van achteren. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - The arko of football 1:0

24e minuut.
Haddad speelt de bal door. Mounier bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schmidt krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hornus bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hornus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mounier met een snel genomen vrije trap. Teixeira springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Weiskopf kopt de bal weg. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi speelt de bal door. Teixeira rent richting de bal. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - The arko of football 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Défenseurs de Neriak 52%, The arko of football 48%.
Défenseurs de Neriak - The arko of football 2:0

55e minuut.
Sauvage kopt de bal weg. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche met een sublieme pass. Teixeira heeft problemen om de bal te vangen. Teixeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Peyroche rent richting de bal. Causse is nu in balbezit. Peyroche verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - The arko of football 3:0

67e minuut.
Combe verovert de bal door een tackle van achteren. Combe geeft de bal voor. Pottier heeft problemen om de bal te vangen. Lallement bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallement haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasnier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peyroche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peyroche kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Défenseurs de Neriak 27%, The arko of football 73%.
Défenseurs de Neriak - The arko of football 3:0