Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.S.G F C K
442-TOP Tactiek 442
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Determe de bal onder controle te krijgen. Rzecki rent richting de bal. Grković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grković krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Camard geeft een hoge lob. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca passt de bal in één keer door. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Sattler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca passt de bal in één keer door. Drapšin is nu in balbezit. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Silber geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzecki met de inworp. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Grković met een snelle inworp. Benes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drapšin. Drapšin krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Rzecki passt de bal in één keer door. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cervo de Luca de bal. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sattler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Silber geeft de bal voor. Inworp. Rzecki met een snelle inworp. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Medved geeft een lange en hoge pass. Herpoel kopt de bal weg. Camard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński haalt uit met een fantastische trap. Petitjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński schiet op doel. Petitjean bokst de bal weg. Determe verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - F C K 1:0

43e minuut.
Daar is Moreno Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Rzecki is nu in balbezit. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.S.G 48%, F C K 52%.
P.S.G - F C K 1:0

46e minuut.
Cervo de Luca passt de bal in één keer door. Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin passt de bal zonder na te denken. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

46e minuut.
Sattler trapt de bal weg van het doel. Grković kopt de bal weg. Herpoel rent richting de bal. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Massenbach onderschept slim de pass. Cervo de Luca onderschept slim de pass. Cervo de Luca passt de bal met de wreef. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P.S.G - F C K 1:1

55e minuut.
Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Teodor zijn tegenspeler op de grond. Herpoel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grković met een snel genomen vrije trap. Jasiński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Herpoel is nu in balbezit. Teodor rent richting de bal. Herpoel verovert de bal door een tackle van achteren. Herpoel draait met de bal, schiet en ... Petitjean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - F C K 2:1

64e minuut.
Akkurt is nu in balbezit. Cervo de Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Cervo de Luca passt de bal in één keer door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P.S.G - F C K 2:2

79e minuut.
Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. Silber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... Daar is Silber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sattler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Guéguen is nu in balbezit. Jasiński onderschept slim de pass. Jasiński passt de bal in één keer door. Daar is Herpoel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herpoel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Drapšin probeert naar een medespeler te passen. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado passt de bal met de wreef. Drapšin rent richting de bal. Drapšin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Guéguen rent richting de bal. Jasiński onderschept slim de pass. Jasiński passt de bal in één keer door. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel schiet op doel. Petitjean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.S.G 53%, F C K 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P.S.G - F C K 2:2