Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc gazin F.C Massilia
polski Tactiek miche
60% Balbezit 40%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


26e minuut.
Rouault passt de bal zonder na te denken. Pilich rent richting de bal. Pilich passt de bal met de wreef. Salihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pilich passt de bal met de wreef. Pitkänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkänen probeert naar een medespeler te passen. Salihović rent richting de bal. Salihović draait met de bal, schiet en ... Chávez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Pilich passt de bal in één keer door. Salihović rent richting de bal. Salihović passt de bal zonder na te denken. Simón is nu in balbezit. Simón haalt uit met een fantastische trap. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 44%, F.C Massilia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc gazin - F.C Massilia 0:0

48e minuut.
Vymastil is nu in balbezit. Simón onderschept slim de pass. Salihović is nu in balbezit. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón draait met de bal, schiet en ... Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Niewiarowski passt de bal in één keer door. Pilich speelt de bal door. Klungelig pakt Salihović de bal. Salihović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Pyrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk onderschept slim de pass. Siverchuk passt de bal met de wreef. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Manti kopt de bal weg. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simón is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

78e minuut.
Manti probeert naar een medespeler te passen. Aldama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pyrz is nu in balbezit. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Memé trapt de bal weg van het doel. Pilich kopt de bal weg. Salihović is nu in balbezit. Salihović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pitkänen met de inworp. Niewiarowski speelt de bal door. Pitkänen probeert naar een medespeler te passen. Salihović is nu in balbezit. Salihović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 51%, F.C Massilia 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc gazin - F.C Massilia 0:0