Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Massilia F C K
miche Tactiek 442
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 53.4
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


30e minuut.
Gauci geeft een lange en hoge pass. Rouault probeert naar een medespeler te passen. Camard bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - F C K 1:0

32e minuut.
Drapšin speelt de bal door. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado passt de bal met de wreef. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gauci passt de bal met de wreef. Daar is Barbier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drapšin speelt de bal door. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Moreno Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Redes is nu in balbezit. Moreno Delgado onderschept slim de pass. Moreno Delgado met een sublieme pass. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 50%, F C K 50%.
F.C Massilia - F C K 1:0

60e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Determe begaat een overtreding. Barbieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbieri wilt de vrije trap nemen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gravelaine is nu in balbezit. Gravelaine passt de bal met de wreef. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado geeft een hoge lob. Mazza krijgt zijn hoofd ertegen. Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravelaine geeft een lange en hoge pass. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado geeft de bal voor. Mazza springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Massilia - F C K 1:1

70e minuut.
Rouault speelt de bal door. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk passt de bal in één keer door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gravelaine probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drapšin de bal. Drapšin speelt de bal door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gibert probeert naar een medespeler te passen. Taisne heeft problemen om de bal te vangen. Taisne speelt de bal door. Siverchuk rent richting de bal. Siverchuk geeft een hoge lob. Petitjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rzecki is nu in balbezit. Rzecki met een sublieme pass. Daar is Camard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 43%, F C K 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Massilia - F C K 1:1