Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Défenseurs de Neriak Peppone FC 31
Normal Tactiek Jéjé77
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.5 gemiddelde waardering 43.2
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Yahiaoui is nu in balbezit. Chenu rent richting de bal. Svatoš rent richting de bal. Yahiaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Yahiaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ouédec rent richting de bal. Chenu onderschept slim de pass. Janvier rent richting de bal. Chenu verovert de bal door een tackle van achteren. Chenu haalt uit met een fantastische trap. Garande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vigne passt de bal zonder na te denken. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu passt de bal zonder na te denken. Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahiaoui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vigne rent richting de bal. Vigne speelt de bal door. Yahiaoui is nu in balbezit. Yahiaoui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Yahiaoui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Défenseurs de Neriak 74%, Peppone FC 31 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Défenseurs de Neriak - Peppone FC 31 0:0

53e minuut.
Daar is Féron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigne is nu in balbezit. Vigne geeft de bal voor. Colin is nu in balbezit. Colin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pottier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laurey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mora rent richting de bal. Mora geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Féron heeft problemen om de bal te vangen. Sauvage is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Féron. Féron krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Colin verovert de bal door een tackle van achteren. Colin speelt de bal door. Svatoš rent richting de bal. Chenu onderschept slim de pass. Chenu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Mora de bal. Teixeira is nu in balbezit. Mora is nu in balbezit. Teixeira verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Défenseurs de Neriak 62%, Peppone FC 31 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Défenseurs de Neriak - Peppone FC 31 0:0