Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rc Strasbourg The arko of football
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Domingues kopt de bal weg. Klungelig pakt Haddad de bal. Herbet is nu in balbezit. Herbet haalt uit met een fantastische trap. Causse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Herbet controleert de bal met de borst. Gasnier speelt de bal door. Gibert is nu in balbezit. Gibert geeft een lange en hoge pass. Daar is Causse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Heitz probeert naar een medespeler te passen. Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouve passt de bal met de wreef. Herbet rent richting de bal. Herbet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Domingues is nu in balbezit. Domingues passt de bal in één keer door. Herbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Combe passt de bal met de wreef. Vaast is nu in balbezit. Vaast met een sublieme pass. Lallement is nu in balbezit. Lallement draait met de bal, schiet en ... Ricard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dieudonné raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vienne komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kastendeuch controleert de bal met de borst. Lallement onderschept slim de pass. Lallement probeert naar een medespeler te passen. Vienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienne geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vaast onderschept slim de pass. Vaast probeert naar een medespeler te passen. Lallement is nu in balbezit. Lallement haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - The arko of football 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rc Strasbourg 51%, The arko of football 49%.
Rc Strasbourg - The arko of football 0:1

48e minuut.
Domingues is nu in balbezit. Domingues speelt de bal door. Gasnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet onderschept slim de pass. Herbet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Heitz probeert de bal met de borst te controleren. Vaast rent richting de bal. Vaast passt de bal zonder na te denken. Lallement bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallement draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Amar geeft de bal voor. Inworp. Schmidt met een snelle inworp. Vaast bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Amar geeft de bal voor. Lallement rent richting de bal. Carrier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Carrier moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carrier schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Haddad kopt de bal weg. Combe bereikt de bal nog maar net als eerste. Combe passt de bal met de wreef. Lallement is nu in balbezit. Lallement draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rc Strasbourg 62%, The arko of football 38%.
Rc Strasbourg - The arko of football 0:1