Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rc Strasbourg P.S.G
Normal Tactiek 442-TOP
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 40.7
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Daar is Grković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Benes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benes krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Medved speelt de bal door. Daar is Jasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiński passt de bal zonder na te denken. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel haalt uit met een fantastische trap. Ricard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kastendeuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Herpoel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - P.S.G 0:1

7e minuut.
Benes onderschept slim de pass. Benes passt de bal met de wreef. Akkurt speelt de bal door. Medved is nu in balbezit. Medved haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Akkurt speelt de bal door. Jasiński met een sublieme pass. Daar is Herpoel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herpoel schiet op doel. Kastendeuch onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derrien met een harde bal richting middenveld. Jasiński kopt de bal weg. Herpoel rent richting de bal. Herpoel haalt uit met een fantastische trap. Ricard bokst de bal weg.

21e minuut.
Jasiński speelt de bal door. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel onderschept slim de pass. Herpoel schiet op doel. Derrien probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - P.S.G 0:2

26e minuut.
Jasiński passt de bal met de wreef. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt met een sublieme pass. Medved rent richting de bal. Medved schiet op doel. Ricard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved schiet op doel. Ricard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Herpoel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medved is nu in balbezit. Medved haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - P.S.G 0:3

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grković met een snelle inworp. Herpoel rent richting de bal. Herpoel schiet op doel. Derrien probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jasiński met een sublieme pass. Herpoel rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Derrien ... Strafschop! Herpoel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jasiński neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - P.S.G 0:4

32e minuut.
Heitz heeft problemen om de bal te vangen. Jasiński rent richting de bal. Jasiński passt de bal met de wreef. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lassalle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akkurt met de inworp. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rc Strasbourg 74%, P.S.G 26%.
Rc Strasbourg - P.S.G 0:4

52e minuut.
Jasiński geeft de bal voor. Daar is Herpoel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zidane rent richting de bal. Herpoel verovert de bal door een tackle van achteren. Herpoel draait met de bal, schiet en ... Ricard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Zidane geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - P.S.G 0:5

58e minuut.
Amar onderschept slim de pass. Akkurt rent richting de bal. Akkurt geeft een hoge lob. Jasiński rent richting de bal. Jasiński draait met de bal, schiet en ... Ricard bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akkurt zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Amar rent richting de bal. Jasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jasiński passt de bal zonder na te denken. Herpoel rent richting de bal. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Việt Khoa onderschept slim de pass. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt passt de bal in één keer door. Medved is nu in balbezit. Medved draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Medved probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jasiński rent richting de bal. Jasiński passt de bal met de wreef. Daar is Herpoel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herpoel draait met de bal, schiet en ... Ricard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Akkurt passt de bal zonder na te denken. Jasiński rent richting de bal. Jasiński geeft de bal voor. Herpoel springt en kopt de bal. Ricard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Derrien geeft een hoge lob. Grković kopt de bal weg. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel draait met de bal, schiet en ... Ricard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - P.S.G 0:6

75e minuut.
Medved passt de bal zonder na te denken. Jasiński rent richting de bal. Jasiński passt de bal zonder na te denken. Herpoel rent richting de bal. Herpoel draait met de bal, schiet en ... Ricard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Jasiński speelt de bal door. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Derrien de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - P.S.G 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rc Strasbourg 78%, P.S.G 22%.
Rc Strasbourg - P.S.G 0:7