Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F C K Défenseurs de Neriak
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 29
very good Schieten poor
good Passen weak
solid Verdedigen good


3e minuut.
Gravelaine probeert naar een medespeler te passen. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza met een sublieme pass. Chovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chovanec draait met de bal, schiet en ... Garande bokst de bal weg. Paal! Chovanec rent richting de bal. Chovanec draait met de bal, schiet en ... Garande bokst de bal weg. Daar is Ouédec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Défenseurs de Neriak 1:0

6e minuut.
Mazza passt de bal zonder na te denken. Gravelaine is nu in balbezit. Gravelaine passt de bal zonder na te denken. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Mounier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drapšin rent richting de bal. Drapšin passt de bal zonder na te denken. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel. Garande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Pottier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gravelaine met een snelle inworp. Chovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chovanec schiet op doel. Garande bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Camard passt de bal zonder na te denken. Gravelaine speelt de bal door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Garande probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Défenseurs de Neriak 2:0

36e minuut.
Drapšin verovert de bal door een tackle van achteren. Drapšin passt de bal met de wreef. Chovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Sauvage de bal onder controle te krijgen. Leclère is nu in balbezit. Leclère geeft een lange en hoge pass. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Défenseurs de Neriak 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 30%, Défenseurs de Neriak 70%.
F C K - Défenseurs de Neriak 3:0

47e minuut.
Mazza rent richting de bal. Mazza speelt de bal door. Chovanec rent richting de bal. Chovanec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Défenseurs de Neriak 4:0

48e minuut.
Drapšin passt de bal in één keer door. Cervo de Luca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janvier. Janvier krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Drapšin passt de bal met de wreef. Chovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin rent richting de bal. Drapšin draait met de bal, schiet en ... Garande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Défenseurs de Neriak 5:0

61e minuut.
Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin rent richting de bal. Drapšin passt de bal zonder na te denken. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin speelt de bal door. Chovanec is nu in balbezit. Chovanec draait met de bal, schiet en ... Garande bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Défenseurs de Neriak 6:0

64e minuut.
Hornus rent richting de bal. Gravelaine onderschept slim de pass. Gravelaine passt de bal met de wreef. Chovanec is nu in balbezit. Chovanec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Garande trapt de bal weg. Gravelaine kopt de bal weg. Klungelig pakt Pottier de bal. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cervo de Luca geeft een lange en hoge pass. Daar is Pottier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chovanec is nu in balbezit. Chovanec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Défenseurs de Neriak 7:0

70e minuut.
Mounier geeft de bal voor. Inworp. Gravelaine met een snelle inworp. Chovanec rent richting de bal. Chovanec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Garande speelt de bal door. Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravelaine probeert naar een medespeler te passen. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel. Garande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Défenseurs de Neriak 8:0

80e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza passt de bal zonder na te denken. Chovanec is nu in balbezit. Chovanec haalt uit met een fantastische trap. Garande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Défenseurs de Neriak 9:0

85e minuut.
Mounier bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin verovert de bal door een tackle van achteren. Drapšin speelt de bal door. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Camard passt de bal zonder na te denken. Mazza rent richting de bal. Cervo de Luca speelt de bal door. Klungelig pakt Chovanec de bal. Chovanec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 25%, Défenseurs de Neriak 75%.
F C K - Défenseurs de Neriak 9:0