Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc gazin The arko of football
polski Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 21.1
outstanding Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen weak


3e minuut.
Lisenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón passt de bal in één keer door. Martel is nu in balbezit. Martel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 1:0

7e minuut.
Lisenko is nu in balbezit. Lisenko passt de bal met de wreef. Simón probeert naar een medespeler te passen. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pitkänen geeft een hoge lob. Martel is nu in balbezit. Pilich rent richting de bal. Martel rent richting de bal. Martel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Causse probeert naar een medespeler te passen. Simón heeft problemen om de bal te vangen. Simón passt de bal zonder na te denken. Martel rent richting de bal. Martel draait met de bal, schiet en ... Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 2:0

12e minuut.
Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné passt de bal zonder na te denken. Gasnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Niewiarowski met een sublieme pass. Pitkänen rent richting de bal. Pitkänen passt de bal in één keer door. Daar is Pilich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilich draait met de bal, schiet en ... Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gasnier kopt de bal weg. Martel is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lisenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pilich maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Haddad bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich onderschept slim de pass. Pilich geeft een hoge lob. Martel is nu in balbezit. Martel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Causse kopt de bal weg. Martel is nu in balbezit. Martel draait met de bal, schiet en ... Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 3:0

21e minuut.
Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón probeert naar een medespeler te passen. Weiskopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel is nu in balbezit. Martel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gasnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasnier passt de bal in één keer door. Haddad geeft een hoge lob. Martel rent richting de bal. Martel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pitkänen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simón is nu in balbezit. Simón passt de bal in één keer door. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Manti probeert naar een medespeler te passen. Lisenko is nu in balbezit. Lisenko geeft een lange en hoge pass. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Ouvrard met een harde bal richting middenveld. Martel rent richting de bal. Martel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 4:0

40e minuut.
Pitkänen passt de bal met de wreef. Daar is Lisenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simón met een sublieme pass. Martel rent richting de bal. Martel draait met de bal, schiet en ... Ouvrard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 5:0

41e minuut.
Lallement met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaast de bal. Combe bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel onderschept slim de pass. Martel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 6:0

44e minuut.
Weiskopf is nu in balbezit. Martel onderschept slim de pass. Gasnier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilich zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 7:0

45e minuut.
Combe speelt de bal door. Martel rent richting de bal. Weiskopf begaat een overtreding. Weiskopf krijgt een gele kaart. Martel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisenko met een snel genomen vrije trap. Martel springt en kopt de bal. Ouvrard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 19%, The arko of football 81%.
fc gazin - The arko of football 8:0

55e minuut.
Doeltrap. Memé trapt de bal weg. Simón kopt de bal weg. Martel is nu in balbezit. Martel draait met de bal, schiet en ... Ouvrard bokst de bal weg.

59e minuut.
Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Simón is nu in balbezit. Simón passt de bal met de wreef. Pilich is nu in balbezit. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Combe is nu in balbezit. Simón onderschept slim de pass. Simón passt de bal zonder na te denken. Pilich heeft problemen om de bal te vangen. Pilich draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 9:0

61e minuut.
Vaast bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaast passt de bal in één keer door. Daar is Dieudonné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ouvrard trapt de bal weg van het doel. Lisenko kopt de bal weg. Martel rent richting de bal. Martel haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Manti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Simón de bal. Simón passt de bal in één keer door. Pilich is nu in balbezit. Pilich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pitkänen passt de bal met de wreef. Daar is Martel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martel passt de bal zonder na te denken. Pilich rent richting de bal. Pilich haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 10:0

69e minuut.
Pyrz probeert naar een medespeler te passen. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Martel de bal. Martel schiet op doel. Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 11:0

70e minuut.
Lallement speelt de bal door. Daar is Vaast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaast probeert naar een medespeler te passen. Martel controleert de bal met de borst. Martel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lisenko met een sublieme pass. Gasnier geeft een hoge lob. Pitkänen kopt de bal weg. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Causse kopt de bal weg. Daar is Martel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Combe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martel raakt geblesseerd tijdens het duel. Simón neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 12:0

82e minuut.
Klungelig pakt Sardini de bal. Aldama rent richting de bal. Aldama geeft de bal voor. Martel rent richting de bal. Martel draait met de bal, schiet en ... Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Causse geeft de bal voor. Pitkänen kopt de bal weg. Haddad is nu in balbezit. Pilich onderschept slim de pass. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ouvrard trapt de bal weg van het doel. Martel rent richting de bal. Martel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Haddad met een sublieme pass. Pilich probeert de bal aan de voet te houden. Weiskopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel onderschept slim de pass. Martel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ouvrard met een harde bal richting middenveld. Lisenko kopt de bal weg. Martel rent richting de bal. Martel haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard bokst de bal weg.

87e minuut.
Gasnier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisenko met de inworp. Martel rent richting de bal. Martel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 13:0

88e minuut.
Vaast met een sublieme pass. Daar is Lallement, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - The arko of football 14:0

90e minuut.
Manti verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lisenko de bal. Lisenko met een sublieme pass. Martel is nu in balbezit. Martel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 32%, The arko of football 68%.
fc gazin - The arko of football 14:0