Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Massilia Rc Strasbourg
miche Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 17.7
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rosiewicz kopt de bal weg. Domingues heeft problemen om de bal te vangen. Lamouchi speelt de bal door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 1:0

5e minuut.
Rouault is nu in balbezit. Rouault passt de bal met de wreef. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Ricard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lamouchi passt de bal met de wreef. Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert passt de bal met de wreef. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Ricard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 2:0

10e minuut.
Bossis rent richting de bal. Bossis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kastendeuch de bal. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 3:0

11e minuut.
Domingues met een sublieme pass. Klungelig pakt Herbet de bal. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Ricard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 4:0

14e minuut.
Bossis rent richting de bal. Bossis passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Ricard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 5:0

15e minuut.
Domingues met een sublieme pass. Herbet heeft problemen om de bal te vangen. Bossis rent richting de bal. Bossis geeft de bal voor. Barbieri springt en kopt de bal. Ricard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bossis rent richting de bal. Bossis met een sublieme pass. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 6:0

27e minuut.
Bossis met de inworp. Lamouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamouchi geeft een hoge lob. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Ricard bokst de bal weg.

37e minuut.
Barbieri kopt de bal weg. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault geeft een hoge lob. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 7:0

41e minuut.
Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz passt de bal met de wreef. Lamouchi speelt de bal door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Domingues is nu in balbezit. Madajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bossis geeft de bal voor. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 30%, Rc Strasbourg 70%.
F.C Massilia - Rc Strasbourg 7:0

49e minuut.
Heitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert verovert de bal door een tackle van achteren. Gibert passt de bal met de wreef. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbieri is nu in balbezit. Carrier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbieri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 8:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bossis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamouchi geeft een lange en hoge pass. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 9:0

59e minuut.
Domingues kopt de bal weg. Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes geeft de bal voor. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel. Ricard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jouve rent richting de bal. Rouault onderschept slim de pass. Rouault passt de bal zonder na te denken. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 10:0

65e minuut.
Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault passt de bal in één keer door. Lassalle is nu in balbezit. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Ricard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 11:0

69e minuut.
Lamouchi met een sublieme pass. Bossis is nu in balbezit. Bossis met een sublieme pass. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

71e minuut.
Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault passt de bal zonder na te denken. Kastendeuch is nu in balbezit. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 12:0

72e minuut.
Rouault raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taisne komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Barbieri passt de bal zonder na te denken. Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert passt de bal zonder na te denken. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel. Ricard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Gibert de bal onder controle te krijgen. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne passt de bal zonder na te denken. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 13:0

82e minuut.
Daar is Carrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne passt de bal in één keer door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 14:0

85e minuut.
Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert probeert naar een medespeler te passen. Kastendeuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Taisne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert geeft een hoge lob. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bossis probeert de bal aan de voet te houden. Bossis met een sublieme pass. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Ricard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Rc Strasbourg 15:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bossis met de inworp. Lamouchi speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 31%, Rc Strasbourg 69%.
F.C Massilia - Rc Strasbourg 15:0