Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rc Strasbourg F.C Massilia
Normal Tactiek miche
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Herbet rent richting de bal. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herbet krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Néau speelt de bal door. Domingues rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bossis. Bossis krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Néau probeert naar een medespeler te passen. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis passt de bal met de wreef. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert geeft een hoge lob. Bossis met een sublieme pass. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Néau is nu in balbezit. Bossis is nu in balbezit. Bossis probeert naar een medespeler te passen. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:1

22e minuut.
Doeltrap. Chávez met een harde bal richting middenveld. Néau speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:2

29e minuut.
Carrier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Néau neemt de hoekschop. Barbieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Kastendeuch de bal. Desprez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Lassalle speelt de bal door. Madajczyk speelt de bal door. Rouault probeert naar een medespeler te passen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Desprez trapt de bal weg van het doel. Rouault kopt de bal weg. Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:3

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rouault geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bossis kopt de bal weg. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:4

43e minuut.
Carrier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gibert de bal. Lamouchi geeft een lange en hoge pass. Néau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kastendeuch de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rc Strasbourg 65%, F.C Massilia 35%.
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:4

47e minuut.
Bossis met een sublieme pass. Néau bereikt de bal nog maar net als eerste. Néau passt de bal zonder na te denken. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Desprez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:5

52e minuut.
Lamouchi rent richting de bal. Lamouchi geeft de bal voor. Néau kopt de bal weg. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Heitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rouault met een snelle inworp. Lamouchi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Desprez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Desprez trapt de bal weg van het doel. Domingues heeft problemen om de bal te vangen. Gibert met een sublieme pass. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:6

58e minuut.
Barbieri passt de bal in één keer door. Rouault rent richting de bal. Rouault geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barbieri de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:7

60e minuut.
Carrier met een sublieme pass. Jouve heeft problemen om de bal te vangen. Jouve speelt de bal door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Desprez speelt de bal door. Lamouchi speelt de bal door. Rouault speelt de bal door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lassalle rent richting de bal. Lassalle met een sublieme pass. Bossis probeert naar een medespeler te passen. Rouault rent richting de bal. Rouault geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lamouchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis passt de bal met de wreef. Lamouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamouchi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:8

87e minuut.
Redes rent richting de bal. Néau bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane is nu in balbezit. Néau verovert de bal door een tackle van achteren. Néau geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Néau met een snelle inworp. Bossis speelt de bal door. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Desprez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:9

90e minuut.
Barbieri onderschept slim de pass. Carrier rent richting de bal. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Desprez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rc Strasbourg 78%, F.C Massilia 22%.
Rc Strasbourg - F.C Massilia 0:10