Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.S.G Peppone FC 31
442-TOP Tactiek Jéjé77
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 42.6
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Akkurt met een sublieme pass. Jasiński rent richting de bal. Jasiński met een sublieme pass. Medved is nu in balbezit. Medved draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Grković verovert de bal door een tackle van achteren. Grković speelt de bal door. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Medved is nu in balbezit. Medved haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Peppone FC 31 1:0

10e minuut.
Koczur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jasiński rent richting de bal. Jasiński passt de bal in één keer door. Herpoel rent richting de bal. Herpoel haalt uit met een fantastische trap. Lecornu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Grković passt de bal met de wreef. Herpoel rent richting de bal. Laurey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Herpoel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Jasiński speelt de bal door. Medved rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vigne. Vigne krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Jasiński rent richting de bal. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński met een sublieme pass. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel draait met de bal, schiet en ... Lecornu bokst de bal weg.

36e minuut.
Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Féron de bal. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved haalt uit met een fantastische trap. Lecornu bokst de bal weg. Tellechéa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Grković is nu in balbezit. Laurey onderschept slim de pass. Laurey passt de bal in één keer door. Yahiaoui is nu in balbezit. Yahiaoui schiet op doel. Sattler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.S.G 31%, Peppone FC 31 69%.
P.S.G - Peppone FC 31 1:0

50e minuut.
Việt Khoa passt de bal in één keer door. Benes probeert naar een medespeler te passen. Jasiński speelt de bal door. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel haalt uit met een fantastische trap. Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Akkurt kopt de bal weg. Medved rent richting de bal. Medved passt de bal in één keer door. Jasiński rent richting de bal. Jasiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Akkurt rent richting de bal. Akkurt geeft de bal voor. Féron is nu in balbezit. Medved onderschept slim de pass. Medved draait met de bal, schiet en ... Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Akkurt onderschept slim de pass. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński speelt de bal door. Medved is nu in balbezit. Medved haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Herpoel met een sublieme pass. Jasiński rent richting de bal. Jasiński passt de bal zonder na te denken. Medved rent richting de bal. Medved haalt uit met een fantastische trap. Lecornu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel schiet op doel. Lecornu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Peppone FC 31 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.S.G 36%, Peppone FC 31 64%.
P.S.G - Peppone FC 31 2:0