Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F C K The arko of football
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 21.4
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Chovanec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lallement. Chovanec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cervo de Luca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Causse geeft de bal voor. Inworp. Gauci met de inworp. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ... Ouvrard bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gauci neemt de hoekschop. Chovanec heeft problemen om de bal te vangen. Chovanec schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gasnier met een harde bal richting middenveld. Cervo de Luca kopt de bal weg. Klungelig pakt Combe de bal. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel. Paal! Daar is Chovanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chovanec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Haddad rent richting de bal. Haddad geeft een hoge lob. Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chovanec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vaast kopt de bal weg. Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chovanec de bal. Chovanec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - The arko of football 1:0

14e minuut.
Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci met een sublieme pass. Drapšin is nu in balbezit. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gasnier trapt de bal weg. Drapšin kopt de bal weg. Causse probeert de bal met de borst te controleren. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel. Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Cervo de Luca met een sublieme pass. Chovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiskopf maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Weiskopf moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Weiskopf schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Gasnier geeft een lange en hoge pass. Drapšin probeert de bal met de borst te controleren. Drapšin passt de bal met de wreef. Chovanec rent richting de bal. Chovanec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - The arko of football 2:0

28e minuut.
Rzecki onderschept slim de pass. Rzecki geeft een lange en hoge pass. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - The arko of football 3:0

31e minuut.
Causse is nu in balbezit. Causse geeft een lange en hoge pass. Cervo de Luca speelt de bal door. Chovanec is nu in balbezit. Chovanec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chovanec met een sublieme pass. Vienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza draait met de bal, schiet en ... Ouvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - The arko of football 4:0

42e minuut.
Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor onderschept slim de pass. Teodor speelt de bal door. Chovanec rent richting de bal. Chovanec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca speelt de bal door. Chovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chovanec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - The arko of football 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 24%, The arko of football 76%.
F C K - The arko of football 5:0

47e minuut.
Vienne passt de bal in één keer door. Rzecki probeert naar een medespeler te passen. Drapšin speelt de bal door. Chovanec is nu in balbezit. Chovanec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gasnier de bal onder controle te krijgen. Chovanec is nu in balbezit. Chovanec draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Haddad passt de bal zonder na te denken. Drapšin is nu in balbezit. Drapšin met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazza de bal. Mazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - The arko of football 6:0

56e minuut.
Camard probeert naar een medespeler te passen. Drapšin is nu in balbezit. Drapšin passt de bal zonder na te denken. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - The arko of football 7:0

60e minuut.
Drapšin speelt de bal door. Gauci rent richting de bal. Gauci probeert naar een medespeler te passen. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - The arko of football 8:0

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ouvrard trapt de bal weg. Drapšin kopt de bal weg. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel. Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cervo de Luca geeft een lange en hoge pass. Gauci rent richting de bal. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel. Vienne probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - The arko of football 9:0

78e minuut.
Inworp. Cervo de Luca met de inworp. Drapšin speelt de bal door. Chovanec is nu in balbezit. Chovanec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - The arko of football 10:0

85e minuut.
Cervo de Luca met een sublieme pass. Chovanec met een sublieme pass. Gasnier speelt de bal door. Mazza heeft problemen om de bal te vangen. Mazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 29%, The arko of football 71%.
F C K - The arko of football 10:0