Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F C K Rc Strasbourg
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 17.4
uitstekend Schieten zwak
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Rzecki is nu in balbezit. Rzecki passt de bal in één keer door. Cervo de Luca probeert naar een medespeler te passen. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Amar onderschept slim de pass. Drapšin verovert de bal door een tackle van achteren. Drapšin speelt de bal door. Guéguen rent richting de bal. Guéguen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Teodor rent richting de bal. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca passt de bal met de wreef. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen onderschept slim de pass. Daar is Guéguen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. Ricard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 1:0

10e minuut.
Domingues probeert naar een medespeler te passen. Herbet heeft problemen om de bal te vangen. Lassalle is nu in balbezit. Guéguen verovert de bal door een tackle van achteren. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. Ricard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

12e minuut.
Rzecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rzecki geeft een hoge lob. Cervo de Luca kopt de bal weg. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Guéguen rent richting de bal. Kastendeuch begaat een overtreding. Guéguen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Guéguen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guéguen draait met de bal, schiet en ... Ricard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 2:0

19e minuut.
Daar is Drapšin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drapšin probeert naar een medespeler te passen. Cervo de Luca speelt de bal door. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 3:0

21e minuut.
Drapšin met een sublieme pass. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca speelt de bal door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Ricard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Ricard met een harde bal richting middenveld. Cervo de Luca kopt de bal weg. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 4:0

35e minuut.
Drapšin met een sublieme pass. Guéguen rent richting de bal. Guéguen passt de bal zonder na te denken. Mazza heeft problemen om de bal te vangen. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 5:0

43e minuut.
Heitz rent richting de bal. Drapšin onderschept slim de pass. Drapšin speelt de bal door. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Guéguen de bal. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel. Ricard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 19%, Rc Strasbourg 81%.
F C K - Rc Strasbourg 6:0

50e minuut.
Teodor verovert de bal door een tackle van achteren. Teodor geeft een hoge lob. Guéguen kopt de bal weg. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 7:0

53e minuut.
Cervo de Luca geeft een lange en hoge pass. Mazza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 8:0

54e minuut.
Rzecki probeert naar een medespeler te passen. Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin passt de bal zonder na te denken. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 9:0

56e minuut.
Ricard probeert naar een medespeler te passen. Drapšin probeert de bal met de borst te controleren. Drapšin speelt de bal door. Klungelig pakt Mazza de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca passt de bal in één keer door. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 10:0

62e minuut.
Chovanec komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ricard niet meer kan verder spelen. Desprez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Guéguen is nu in balbezit. Guéguen passt de bal in één keer door. Carrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chovanec verovert de bal door een tackle van achteren. Chovanec schiet op doel. Desprez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Drapšin speelt de bal door. Daar is Guéguen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lassalle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lassalle krijgt een gele kaart. Guéguen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guéguen kan niet meer verder spelen. Gauci komt het veld opgelopen. Camard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chovanec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Rc Strasbourg 11:0

79e minuut.
Desprez trapt de bal weg. Cervo de Luca kopt de bal weg. Zidane kan de bal niet met de borst controleren. Chovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chovanec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kastendeuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastendeuch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzecki met de inworp. Drapšin geeft een lange en hoge pass. Desprez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Heitz rent richting de bal. Heitz geeft een lange en hoge pass. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère geeft een lange en hoge pass. Chovanec krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Drapšin rent richting de bal. Drapšin passt de bal met de wreef. Chovanec is nu in balbezit. Chovanec draait met de bal, schiet en ... Desprez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gauci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gravelaine komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 22%, Rc Strasbourg 78%.
F C K - Rc Strasbourg 11:0