Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.S.G Défenseurs de Neriak
442-TOP Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 27.6
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Massenbach rent richting de bal. Massenbach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Svatoš de bal. Herpoel rent richting de bal. Herpoel draait met de bal, schiet en ... Garande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garande met een sublieme pass. Peyroche kopt de bal weg. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Défenseurs de Neriak 1:0

10e minuut.
Carp met een sublieme pass. Klungelig pakt Jasiński de bal. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel schiet op doel. Garande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zehren geeft een hoge lob. Pagés probeert naar een medespeler te passen. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel schiet op doel. Svatoš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Mounier de bal onder controle te krijgen. Jasiński met een sublieme pass. Herpoel rent richting de bal. Herpoel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Défenseurs de Neriak 2:0

29e minuut.
Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa geeft een lange en hoge pass. Svatoš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jasiński kopt de bal weg. Janvier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herpoel. Herpoel krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Jasiński onderschept slim de pass. Jasiński speelt de bal door. Klungelig pakt Carp de bal. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pottier rent richting de bal. Pottier geeft een lange en hoge pass. Massenbach kopt de bal weg. Jasiński rent richting de bal. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jasiński rent richting de bal. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Défenseurs de Neriak 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.S.G 33%, Défenseurs de Neriak 67%.
P.S.G - Défenseurs de Neriak 3:0

49e minuut.
Jasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel schiet op doel. Garande maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Défenseurs de Neriak 4:0

53e minuut.
Carp verovert de bal door een tackle van achteren. Carp geeft de bal voor. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp passt de bal in één keer door. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Garande niet meer kan verder spelen. Alpsteg komt het veld opgelopen. Carp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mounier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés verovert de bal door een tackle van achteren. Pagés schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Grković met een sublieme pass. Việt Khoa geeft een hoge lob. Svatoš probeert de bal aan de voet te houden. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Janvier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grković met een snelle inworp. Jasiński rent richting de bal. Jasiński draait met de bal, schiet en ... Alpsteg bokst de bal weg.

78e minuut.
Jasiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grković de bal. Grković met een sublieme pass. Herpoel rent richting de bal. Herpoel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alpsteg met een harde bal richting middenveld. Jasiński kopt de bal weg. Pagés is nu in balbezit. Pagés draait met de bal, schiet en ... Alpsteg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Goncalves met een snelle inworp. Benes rent richting de bal. Benes speelt de bal door. Pagés is nu in balbezit. Pagés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.S.G 23%, Défenseurs de Neriak 77%.
P.S.G - Défenseurs de Neriak 4:0