Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The arko of football F.C Massilia
Normal Tactiek miche
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 48
slecht Schieten uitstekend
hopeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Lamouchi passt de bal in één keer door. Bossis rent richting de bal. Bossis passt de bal met de wreef. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:1

9e minuut.
Combe heeft problemen om de bal te vangen. Combe passt de bal in één keer door. Haddad probeert naar een medespeler te passen. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vymastil speelt de bal door. Néau rent richting de bal. Néau probeert naar een medespeler te passen. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:2

14e minuut.
Gasnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri passt de bal met de wreef. Néau bereikt de bal nog maar net als eerste. Néau haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard bokst de bal weg.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ouvrard trapt de bal weg. Gibert kopt de bal weg. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gasnier rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:3

20e minuut.
Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné passt de bal zonder na te denken. Néau geeft een lange en hoge pass. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen. Ouvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:4

21e minuut.
Combe rent richting de bal. Bossis verovert de bal door een tackle van achteren. Bossis speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:5

30e minuut.
Combe is nu in balbezit. Combe passt de bal zonder na te denken. Néau speelt de bal door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:6

33e minuut.
Bossis geeft een hoge lob. Néau kopt de bal weg. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Ouvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:7

37e minuut.
Ouvrard speelt de bal door. Inworp. Bossis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamouchi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:8

39e minuut.
Vaast is nu in balbezit. Néau is nu in balbezit. Combe bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:9

42e minuut.
Lamouchi geeft de bal voor. Causse kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bossis zal de hoekschop nemen. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen. Ouvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Lamouchi rent richting de bal. Lamouchi passt de bal met de wreef. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:10

45e minuut.
Combe rent richting de bal. Bossis verovert de bal door een tackle van achteren. Bossis speelt de bal door. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The arko of football 77%, F.C Massilia 23%.
The arko of football - F.C Massilia 0:10

51e minuut.
Gibert passt de bal met de wreef. Barbieri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gasnier. Gasnier krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Gibert is nu in balbezit. Gibert passt de bal met de wreef. Schmidt met een sublieme pass. Lallement is nu in balbezit. Lallement draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chávez trapt de bal weg. Combe kopt de bal weg. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bossis is nu in balbezit. Bossis passt de bal met de wreef. Gasnier probeert de bal aan de voet te houden. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Redes de bal onder controle te krijgen. Redes speelt de bal door. Barbier speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ouvrard trapt de bal weg. Chopin kopt de bal weg. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lamouchi geeft een hoge lob. Daar is Bossis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossis passt de bal in één keer door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:11

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Néau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibert speelt de bal door. Lamouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamouchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gibert neemt vlug de vrije trap. Gasnier heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:12

83e minuut.
Barbier probeert naar een medespeler te passen. Combe rent richting de bal. Bossis met een sublieme pass. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - F.C Massilia 0:13

86e minuut.
Lamouchi geeft de bal voor. Néau bereikt de bal nog maar net als eerste. Néau passt de bal in één keer door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert geeft een lange en hoge pass. Chopin heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The arko of football 73%, F.C Massilia 27%.
The arko of football - F.C Massilia 0:13