Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Massilia The arko of football
miche Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 20.6
excellent Schieten poor
average Passen hopeless
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gasnier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Rouault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lamouchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamouchi passt de bal zonder na te denken. Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - The arko of football 1:0

5e minuut.
Vaast bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamouchi onderschept slim de pass. Lamouchi passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - The arko of football 2:0

10e minuut.
Néau verovert de bal door een tackle van achteren. Néau speelt de bal door. Lamouchi met een sublieme pass. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - The arko of football 3:0

15e minuut.
Ouvrard met een harde bal richting middenveld. Bossis met een sublieme pass. Rouault speelt de bal door. Klungelig pakt Barbieri de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Barbieri de bal. Bossis rent richting de bal. Bossis passt de bal in één keer door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ouvrard probeert naar een medespeler te passen. Gibert probeert de bal aan de voet te houden. Bossis met een sublieme pass. Néau bereikt de bal nog maar net als eerste. Néau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - The arko of football 4:0

32e minuut.
Combe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gibert speelt de bal door. Klungelig pakt Barbieri de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Ouvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - The arko of football 5:0

34e minuut.
Lallement met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaast de bal. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - The arko of football 6:0

35e minuut.
Lamouchi rent richting de bal. Lamouchi passt de bal zonder na te denken. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Causse probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

37e minuut.
Causse geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Redes de bal. Néau is nu in balbezit. Néau geeft de bal voor. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault verovert de bal door een tackle van achteren. Rouault passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barbieri de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - The arko of football 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 31%, The arko of football 69%.
F.C Massilia - The arko of football 7:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouault met de inworp. Lamouchi probeert naar een medespeler te passen. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - The arko of football 8:0

56e minuut.
Klungelig pakt Lallement de bal. Combe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rouault krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouault met de inworp. Lamouchi speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Lamouchi de bal. Gibert is nu in balbezit. Gibert geeft de bal voor. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Néau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lamouchi probeert naar een medespeler te passen. Néau is nu in balbezit. Néau passt de bal met de wreef. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - The arko of football 9:0

70e minuut.
Ouvrard trapt de bal weg. Gibert kopt de bal weg. Gasnier probeert de bal aan de voet te houden. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel. Ouvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Causse speelt de bal door. Klungelig pakt Weiskopf de bal. Rouault is nu in balbezit. Rouault geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rosiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rouault de bal. Rouault geeft een hoge lob. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ouvrard probeert naar een medespeler te passen. Bossis met een sublieme pass. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel. Ouvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - The arko of football 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 17%, The arko of football 83%.
F.C Massilia - The arko of football 10:0