Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rc Strasbourg fc gazin
Normal Tactiek polski
33% Balbezit 67%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Zidane is nu in balbezit. Pitkänen onderschept slim de pass. Pitkänen geeft een hoge lob. Salihović is nu in balbezit. Salihović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoàng Quân zal de hoekschop nemen. Pilich springt en kopt de bal. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân geeft een lange en hoge pass. Pilich maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lassalle passt de bal zonder na te denken. Heitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitz passt de bal in één keer door. Salihović rent richting de bal. Salihović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gibert rent richting de bal. Hoàng Quân onderschept slim de pass. Hoàng Quân passt de bal met de wreef. Salihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pitkänen geeft een hoge lob. Salihović kopt de bal weg. Kastendeuch controleert de bal met de borst. Pilich is nu in balbezit. Pilich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hoàng Quân kopt de bal weg. Salihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihović passt de bal zonder na te denken. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich schiet op doel. Ricard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kastendeuch de bal. Salihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - fc gazin 0:1

18e minuut.
Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera passt de bal met de wreef. Hoàng Quân rent richting de bal. Salihović is nu in balbezit. Salihović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pyrz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rivera de bal. Rivera geeft een hoge lob. Salihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân met een sublieme pass. Salihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihović draait met de bal, schiet en ... Ricard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - fc gazin 0:2

28e minuut.
Pyrz kan de bal niet met de borst controleren. Pitkänen is nu in balbezit. Pitkänen probeert naar een medespeler te passen. Salihović rent richting de bal. Salihović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Lassalle is nu in balbezit. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera passt de bal zonder na te denken. Salihović heeft problemen om de bal te vangen. Salihović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - fc gazin 0:3

33e minuut.
Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân geeft een hoge lob. Salihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - fc gazin 0:4

35e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal met de wreef. Zidane rent richting de bal. Pilich onderschept slim de pass. Pilich haalt uit met een fantastische trap. Ricard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - fc gazin 0:5

40e minuut.
Pyrz rent richting de bal. Rivera is nu in balbezit. Rivera speelt de bal door. Salihović is nu in balbezit. Salihović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ricard trapt de bal weg van het doel. Hoàng Quân kopt de bal weg. Daar is Amar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salihović onderschept slim de pass. Salihović schiet op doel. Ricard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Hoàng Quân geeft een hoge lob. Amar heeft problemen om de bal te vangen. Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihović onderschept slim de pass. Salihović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rc Strasbourg 82%, fc gazin 18%.
Rc Strasbourg - fc gazin 0:5

46e minuut.
Pitkänen verovert de bal door een tackle van achteren. Pitkänen geeft een lange en hoge pass. Salihović is nu in balbezit. Salihović draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Lassalle controleert de bal met de borst. Salihović is nu in balbezit. Salihović geeft een hoge lob. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Ricard met een harde bal richting middenveld. Rivera kopt de bal weg. Klungelig pakt Pilich de bal. Pilich schiet op doel. Ricard bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pitkänen rent richting de bal. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich passt de bal met de wreef. Salihović is nu in balbezit. Salihović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - fc gazin 0:6

60e minuut.
Herbet heeft problemen om de bal te vangen. Salihović is nu in balbezit. Herbet begaat een overtreding. Salihović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Salihović kan niet meer verder spelen. Lisenko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lisenko schiet op doel. Kastendeuch probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pitkänen zal de hoekschop nemen. Pilich kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Rivera de bal. Rivera passt de bal in één keer door. Hoàng Quân met een sublieme pass. Lisenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân geeft een hoge lob. Carrier is nu in balbezit. Lisenko verovert de bal door een tackle van achteren. Lisenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - fc gazin 0:7

67e minuut.
Klungelig pakt Niewiarowski de bal. Niewiarowski geeft een lange en hoge pass. Zidane probeert de bal met de borst te controleren. Pilich is nu in balbezit. Pilich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rivera rent richting de bal. Rivera geeft de bal voor. Kastendeuch kopt de bal weg. Pilich is nu in balbezit. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hoàng Quân speelt de bal door. Pilich is nu in balbezit. Carrier rent richting de bal. Lisenko onderschept slim de pass. Lisenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - fc gazin 0:8

74e minuut.
Herbet is nu in balbezit. Herbet passt de bal in één keer door. Kastendeuch rent richting de bal. Lisenko onderschept slim de pass. Lisenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - fc gazin 0:9

78e minuut.
Lisenko schiet op doel. Hoàng Quân heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quân speelt de bal door. Lisenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisenko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Lassalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisenko passt de bal zonder na te denken. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - fc gazin 0:10

82e minuut.
Pitkänen geeft een lange en hoge pass. Hoàng Quân is nu in balbezit. Lisenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hoàng Quân passt de bal zonder na te denken. Lisenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisenko passt de bal in één keer door. Pilich is nu in balbezit. Pilich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rc Strasbourg 85%, fc gazin 15%.
Rc Strasbourg - fc gazin 0:10