Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Massilia Défenseurs de Neriak
miche Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 29.6
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Néau met de inworp. Lamouchi geeft een hoge lob. Barbieri springt en kopt de bal. Garande maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Défenseurs de Neriak 1:0

6e minuut.
Néau met een snelle inworp. Lamouchi rent richting de bal. Lamouchi geeft een hoge lob. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen. Garande probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Défenseurs de Neriak 2:0

12e minuut.
Peyroche rent richting de bal. Bossis onderschept slim de pass. Bossis passt de bal zonder na te denken. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gibert speelt de bal door. Néau met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbieri de bal. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Défenseurs de Neriak 3:0

22e minuut.
Redes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mounier de bal. Barbieri rent richting de bal. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Garande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Néau geeft een lange en hoge pass. Svatoš controleert de bal met de borst. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Garande probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Défenseurs de Neriak 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 36%, Défenseurs de Neriak 64%.
F.C Massilia - Défenseurs de Neriak 4:0

49e minuut.
Klungelig pakt Mounier de bal. Lamouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamouchi passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Janvier passt de bal in één keer door. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goncalves. Barbieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bossis verovert de bal door een tackle van achteren. Bossis geeft een lange en hoge pass. Pottier heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri is nu in balbezit. Pottier verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Néau passt de bal in één keer door. Mounier speelt de bal door. Pottier bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Garande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri geeft een lange en hoge pass. Garande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hornus met een snelle inworp. Peyroche geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Goncalves kan de bal niet met de borst controleren. Barbieri is nu in balbezit. Goncalves rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gibert is nu in balbezit. Gibert met een sublieme pass. Svatoš rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Goncalves rent richting de bal. Néau verovert de bal door een tackle van achteren. Néau passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Néau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibert is nu in balbezit. Gibert geeft de bal voor. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Garande bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 45%, Défenseurs de Neriak 55%.
F.C Massilia - Défenseurs de Neriak 4:0