Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The arko of football P.S.G
Normal Tactiek 442-TOP
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen good


1e minuut.
Pagés onderschept slim de pass. Jasiński rent richting de bal. Jasiński passt de bal zonder na te denken. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel schiet op doel. Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grković zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - P.S.G 0:1

4e minuut.
Benes bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt is nu in balbezit. Combe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt onderschept slim de pass. Akkurt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gasnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasnier geeft een hoge lob. Grković kopt de bal weg. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Massenbach geeft een lange en hoge pass. Weiskopf heeft problemen om de bal te vangen. Jasiński is nu in balbezit. Pagés is nu in balbezit. Pagés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi geeft een hoge lob. Causse speelt de bal door. Pagés rent richting de bal. Pagés draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Akkurt met een sublieme pass. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński passt de bal zonder na te denken. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - P.S.G 0:2

19e minuut.
Benes verovert de bal door een tackle van achteren. Benes met een sublieme pass. Akkurt probeert naar een medespeler te passen. Pagés rent richting de bal. Pagés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - P.S.G 0:3

22e minuut.
Pagés passt de bal zonder na te denken. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński speelt de bal door. Herpoel rent richting de bal. Herpoel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Causse geeft een hoge lob. Inworp. Grković met de inworp. Herpoel probeert de bal met de borst te controleren. Herpoel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jasiński passt de bal in één keer door. Herpoel rent richting de bal. Herpoel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - P.S.G 0:4

34e minuut.
Weiskopf kopt de bal weg. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński passt de bal met de wreef. Herpoel rent richting de bal. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - P.S.G 0:5

37e minuut.
Việt Khoa probeert naar een medespeler te passen. Isenmann rent richting de bal. Isenmann geeft een lange en hoge pass. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Akkurt speelt de bal door. Benes rent richting de bal. Benes probeert naar een medespeler te passen. Pagés rent richting de bal. Pagés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The arko of football 71%, P.S.G 29%.
The arko of football - P.S.G 0:5

46e minuut.
Pagés probeert naar een medespeler te passen. Benes rent richting de bal. Benes passt de bal in één keer door. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - P.S.G 0:6

48e minuut.
Weiskopf is nu in balbezit. Weiskopf geeft een lange en hoge pass. Benes speelt de bal door. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Daar is Akkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkurt speelt de bal door. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - P.S.G 0:7

56e minuut.
Jasiński rent richting de bal. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés is nu in balbezit. Pagés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Weiskopf is nu in balbezit. Akkurt onderschept slim de pass. Akkurt passt de bal met de wreef. Pagés heeft problemen om de bal te vangen. Pagés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Akkurt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carp komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gasnier probeert de bal met de borst te controleren. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp geeft een hoge lob. Pagés is nu in balbezit. Pagés draait met de bal, schiet en ... Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Pagés geeft de bal voor. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Combe de bal onder controle te krijgen. Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Combe is nu in balbezit. Jasiński onderschept slim de pass. Jasiński speelt de bal door. Pagés is nu in balbezit. Pagés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Schmidt is nu in balbezit. Grković verovert de bal door een tackle van achteren. Grković geeft een lange en hoge pass. Herpoel kan de bal niet met de borst controleren. Herpoel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Việt Khoa speelt de bal door. Jasiński rent richting de bal. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Carp passt de bal in één keer door. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés passt de bal met de wreef. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel draait met de bal, schiet en ... Ouvrard bokst de bal weg.

89e minuut.
Silber probeert naar een medespeler te passen. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński met een sublieme pass. Pagés heeft problemen om de bal te vangen. Pagés draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Ouvrard met een harde bal richting middenveld. Carp kopt de bal weg. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - P.S.G 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The arko of football 66%, P.S.G 34%.
The arko of football - P.S.G 0:8