Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KARGO SR COLMAR
dard Tactiek WILTORD
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Kradnjaković geeft een lange en hoge pass. Agazzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzone passt de bal zonder na te denken. Vári is nu in balbezit. Vári schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rabelo onderschept slim de pass. Rabelo met een sublieme pass. Szucki rent richting de bal. Vári onderschept slim de pass. Vári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Forti passt de bal in één keer door. Daar is Rabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabelo probeert naar een medespeler te passen. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vári is nu in balbezit. Biesiada rent richting de bal. Met opzet legt Ecevit zijn tegenspeler op de grond. Ecevit krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pelta met een sublieme pass. Słonimski is nu in balbezit. Słonimski met een sublieme pass. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas schiet op doel. Delikatny bokst de bal weg.

37e minuut.
Pelta passt de bal in één keer door. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota met een sublieme pass. Coxas rent richting de bal. Coxas haalt uit met een fantastische trap. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kradnjaković verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pelta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelta passt de bal zonder na te denken. Coxas is nu in balbezit. Coxas draait met de bal, schiet en ... Delikatny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - SR COLMAR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 62%, SR COLMAR 38%.
FC KARGO - SR COLMAR 0:1

49e minuut.
Solaeta rent richting de bal. Pelta onderschept slim de pass. Pelta passt de bal in één keer door. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota schiet op doel. Delikatny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pelta passt de bal met de wreef. Ciemnota rent richting de bal. Solaeta begaat een overtreding. Solaeta krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Coxas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kradnjaković de bal onder controle te krijgen. Słonimski rent richting de bal. Słonimski geeft een hoge lob. Ciemnota krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio geeft een hoge lob. Rejmont probeert de bal aan de voet te houden. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rebihić probeert naar een medespeler te passen. Słonimski rent richting de bal. Słonimski speelt de bal door. Coxas rent richting de bal. Coxas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Coxas passt de bal zonder na te denken. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota passt de bal in één keer door. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 54%, SR COLMAR 46%.
FC KARGO - SR COLMAR 0:1