Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikosteam SAVE_THE_TRADER
541 Tactiek 442_CENTRE
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 50
weak Schieten solid
good Passen good
weak Verdedigen very good


14e minuut.
Inworp. Chiai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perrini geeft een hoge lob. Daar is Krivijanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivijanský schiet op doel. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - SAVE_THE_TRADER 0:1

18e minuut.
Chiai verovert de bal door een tackle van achteren. Chiai passt de bal in één keer door. Juárez rent richting de bal. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Perrini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

37e minuut.
Chiai onderschept slim de pass. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiai rent richting de bal. Chiai probeert naar een medespeler te passen. Krivijanský rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - SAVE_THE_TRADER 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 62%, SAVE_THE_TRADER 38%.
Nikosteam - SAVE_THE_TRADER 0:2

51e minuut.
Vienne rent richting de bal. Lonardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lonardi geeft een hoge lob. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Krivijanský speelt de bal door. Van den Branden is nu in balbezit. Bonnard onderschept slim de pass. Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiai schiet op doel. Morales bokst de bal weg. Chiai rent richting de bal. Chiai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiai rent richting de bal. Chiai geeft een lange en hoge pass. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Chiai geeft de bal voor. Morales probeert naar een medespeler te passen. Chiai kopt de bal weg. Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský schiet op doel. Morales bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chiai geeft een lange en hoge pass. Andrino kopt de bal weg. Klungelig pakt Navas de bal. Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc probeert naar een medespeler te passen. Romano speelt de bal door. Vienne is nu in balbezit. Vienne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zygarlicki onderschept slim de pass. Zygarlicki speelt de bal door. Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský draait met de bal, schiet en ... Morales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - SAVE_THE_TRADER 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 62%, SAVE_THE_TRADER 38%.
Nikosteam - SAVE_THE_TRADER 0:3