Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KARGO FC Montluçon
autobus Tactiek MI Galette
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Salinas met een sublieme pass. Waddle speelt de bal door. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki haalt uit met een fantastische trap. Annone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik met een sublieme pass. Polewczyk rent richting de bal. Domecki rent richting de bal. Domecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Waddle passt de bal met de wreef. Ðujić met een sublieme pass. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - FC Montluçon 0:1

16e minuut.
Ðujić probeert naar een medespeler te passen. Waddle rent richting de bal. Waddle passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Domecki de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Waddle met een sublieme pass. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki passt de bal zonder na te denken. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - FC Montluçon 0:2

21e minuut.
Palminteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik met een sublieme pass. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Belnikolovski geeft een lange en hoge pass. Domecki rent richting de bal. Domecki passt de bal in één keer door. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Salinas geeft de bal voor. Waddle is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waddle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kożusznik geeft een lange en hoge pass. Annone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ríos geeft een lange en hoge pass. Parisio rent richting de bal. Parisio passt de bal in één keer door. Vári is nu in balbezit. Vári schiet op doel. De bal raakt de paal. Jonsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - FC Montluçon 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 62%, FC Montluçon 38%.
FC KARGO - FC Montluçon 1:2

51e minuut.
Belnikolovski speelt de bal door. Fijałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Belnikolovski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Domecki de bal. Domecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Belnikolovski rent richting de bal. Ðujić rent richting de bal. Ðujić passt de bal zonder na te denken. Domecki rent richting de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 61%, FC Montluçon 39%.
FC KARGO - FC Montluçon 1:2