Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nouméa SR COLMAR
New Tactiek WILTORD
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 59.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Rejmont passt de bal met de wreef. Słonimski is nu in balbezit. Pakizer geeft een hoge lob. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Argyriou kopt de bal weg. Pakizer heeft problemen om de bal te vangen. Pakizer geeft een lange en hoge pass. Tamburini is nu in balbezit. Tamburini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Krzyżok probeert naar een medespeler te passen. Argyriou probeert naar een medespeler te passen. Zilli heeft problemen om de bal te vangen. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rejmont probeert naar een medespeler te passen. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallice krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Argyriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyriou passt de bal met de wreef. Pietrosante is nu in balbezit. Tamburini rent richting de bal. Tamburini draait met de bal, schiet en ... Piiroja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Argyriou passt de bal zonder na te denken. Forti met een sublieme pass. Rabelo speelt de bal door. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ciemnota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Milkov komt het veld opgelopen. Argyriou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pietrosante maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - SR COLMAR 1:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakizer met de inworp. Argyriou geeft een hoge lob. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Piiroja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Zilli verovert de bal door een tackle van achteren. Zilli geeft de bal voor. Rebihić heeft problemen om de bal te vangen. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Piiroja trapt de bal weg van het doel. Pakizer kopt de bal weg. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante schiet op doel. Piiroja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Argyriou zal de hoekschop nemen. Tamburini rent richting de bal. Tamburini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rejmont de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pelta probeert naar een medespeler te passen. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo passt de bal zonder na te denken. Pelta rent richting de bal. Pelta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nouméa - SR COLMAR 1:1

42e minuut.
Klungelig pakt Milkov de bal. Argyriou speelt de bal door. Tamburini rent richting de bal. Tamburini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - SR COLMAR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 44%, SR COLMAR 56%.
FC Nouméa - SR COLMAR 2:1

51e minuut.
Daar is Rabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyżok geeft de bal voor. Tamburini kopt de bal weg. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. Piiroja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Forti probeert naar een medespeler te passen. Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilli geeft een lange en hoge pass. Daar is Pietrosante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lingiardi heeft problemen om de bal te vangen. Coxas is nu in balbezit. Migliari is nu in balbezit. Coxas onderschept slim de pass. Coxas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nouméa - SR COLMAR 2:2

73e minuut.
Argyriou rent richting de bal. Rejmont is nu in balbezit. Rejmont passt de bal zonder na te denken. Argyriou rent richting de bal. Argyriou geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Słonimski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forti is nu in balbezit. Forti passt de bal zonder na te denken. Daar is Rebihić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebihić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Biesiada geeft de bal voor. Rabelo rent richting de bal. Rabelo speelt de bal door. Coxas rent richting de bal. Coxas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 52%, SR COLMAR 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nouméa - SR COLMAR 2:2