Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAVE_THE_TRADER fc velaine
442_CENTRE Tactiek tranquille
51% Balbezit 49%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 47.1
adequate Schieten formidable
good Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Agnes passt de bal met de wreef. Daar is Byrgiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu met een sublieme pass. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes passt de bal met de wreef. Lonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho onderschept slim de pass. Baguinho draait met de bal, schiet en ... Tesařík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Law zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pothuizen rent richting de bal. Pothuizen geeft een hoge lob. Oraloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - fc velaine 0:1

13e minuut.
Meneses probeert de bal aan de voet te houden. Krivijanský rent richting de bal. Amolador geeft een hoge lob. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu speelt de bal door. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Law geeft een lange en hoge pass. Akifsoy kopt de bal weg. Pothuizen geeft een lange en hoge pass. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Law met een snelle inworp. Pothuizen is nu in balbezit. Pothuizen geeft een lange en hoge pass. Oraloğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - fc velaine 0:2

36e minuut.
Zygarlicki kopt de bal weg. Daar is Agnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - fc velaine 0:3

39e minuut.
Oraloğlu rent richting de bal. Baguinho rent richting de bal. Tenu met een sublieme pass. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - fc velaine 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 73%, fc velaine 27%.
SAVE_THE_TRADER - fc velaine 0:4

46e minuut.
Law rent richting de bal. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador geeft een hoge lob. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Angelillo rent richting de bal. Angelillo geeft een lange en hoge pass. Baguinho rent richting de bal. Baguinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - fc velaine 0:5

62e minuut.
Chiai met een sublieme pass. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Baguinho is nu in balbezit. Baguinho draait met de bal, schiet en ... Tesařík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tenu neemt de hoekschop. Oraloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tesařík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador verovert de bal door een tackle van achteren. Amolador geeft een hoge lob. Baguinho is nu in balbezit. Baguinho schiet op doel. Tesařík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tenu speelt de bal door. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho passt de bal zonder na te denken. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu schiet op doel. Tesařík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vicol ... Strafschop! Vicol krijgt een gele kaart. Baguinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oraloğlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - fc velaine 0:6

83e minuut.
Oraloğlu rent richting de bal. Lonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap. Tesařík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - fc velaine 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 78%, fc velaine 22%.
SAVE_THE_TRADER - fc velaine 0:7