Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc velaine SAVE_THE_TRADER
tranquille Tactiek 442_CENTRE
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 48.4
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho onderschept slim de pass. Comeford onderschept slim de pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 1:0

12e minuut.
Tenu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Law rent richting de bal. Law geeft een hoge lob. Piatti probeert de bal met de borst te controleren. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 2:0

20e minuut.
Zygarlicki geeft een hoge lob. Angelillo probeert de bal aan de voet te houden. Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský schiet op doel. Becser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 2:1

26e minuut.
Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel speelt de bal door. Tenu probeert naar een medespeler te passen. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 3:1

28e minuut.
Byrgiel rent richting de bal. Agnes is nu in balbezit. Pothuizen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pothuizen krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes passt de bal met de wreef. Byrgiel rent richting de bal. Tenu onderschept slim de pass. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 4:1

44e minuut.
Zygarlicki is nu in balbezit. Tenu onderschept slim de pass. Tenu speelt de bal door. Baguinho rent richting de bal. Baguinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 40%, SAVE_THE_TRADER 60%.
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 4:1

49e minuut.
Agnes passt de bal zonder na te denken. Kolotovkin speelt de bal door. Ciuchta speelt de bal door. Piatti is nu in balbezit. Piatti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 5:1

56e minuut.
Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses geeft een lange en hoge pass. Daar is Comeford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 6:1

60e minuut.
Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Law onderschept slim de pass. Law probeert naar een medespeler te passen. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 7:1

68e minuut.
Perrini speelt de bal door. Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský passt de bal zonder na te denken. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrini probeert naar een medespeler te passen. Lonardi probeert naar een medespeler te passen. Baguinho is nu in balbezit. Baguinho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Inworp. Gebel komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tenu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law geeft de bal voor. Gebel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 8:1

80e minuut.
Byrgiel passt de bal zonder na te denken. Lonardi is nu in balbezit. Lonardi geeft de bal voor. Amolador rent richting de bal. Amolador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 9:1

90e minuut.
Zygarlicki onderschept slim de pass. Pothuizen onderschept slim de pass. Pothuizen passt de bal met de wreef. Baguinho rent richting de bal. Baguinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 26%, SAVE_THE_TRADER 74%.
fc velaine - SAVE_THE_TRADER 10:1