Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikosteam Red and Black Lions
442 bis Tactiek blitz
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba passt de bal zonder na te denken. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani haalt uit met een fantastische trap. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:1

5e minuut.
Bouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouche passt de bal zonder na te denken. Ghani is nu in balbezit. Ghani draait met de bal, schiet en ... Creus probeert de bal aan de voet te houden. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Moczulski met een sublieme pass. Capristano rent richting de bal. Capristano met een sublieme pass. Ghani is nu in balbezit. Ghani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Moczulski is nu in balbezit. Moczulski geeft de bal voor. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani draait met de bal, schiet en ... Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:2

10e minuut.
Kalemba met een sublieme pass. Capristano met een sublieme pass. Ghani rent richting de bal. Ghani haalt uit met een fantastische trap. Morales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:3

12e minuut.
Capristano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristano passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:4

15e minuut.
Moczulski speelt de bal door. Creus heeft problemen om de bal te vangen. Capristano speelt de bal door. Ghani is nu in balbezit. Ghani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:5

17e minuut.
Dorantes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouche met een snelle inworp. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:6

24e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba onderschept slim de pass. Kalemba probeert naar een medespeler te passen. Ghani rent richting de bal. Ghani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Navas kopt de bal weg. Klungelig pakt Juárez de bal. Capristano verovert de bal door een tackle van achteren. Capristano geeft een lange en hoge pass. Ghani krijgt zijn hoofd ertegen. Morales bokst de bal weg.

32e minuut.
Varga met een sublieme pass. Bouche rent richting de bal. Bouche passt de bal met de wreef. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:7

34e minuut.
Varga passt de bal zonder na te denken. Navas rent richting de bal. Ghani onderschept slim de pass. Ghani draait met de bal, schiet en ... Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:8

40e minuut.
Capristano is nu in balbezit. Capristano passt de bal in één keer door. Andraszak is nu in balbezit. Andraszak passt de bal zonder na te denken. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:9

42e minuut.
Dorantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorantes geeft de bal voor. Davila kopt de bal weg. Redondo rent richting de bal. Redondo schiet op doel. Andruszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Vignoli neemt vlug de vrije trap. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas begaat een overtreding. Navas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 81%, Red and Black Lions 19%.
Nikosteam - Red and Black Lions 0:9

46e minuut.
Ghani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga passt de bal in één keer door. Ghani is nu in balbezit. Ghani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Capristano rent richting de bal. Capristano met een sublieme pass. Ghani is nu in balbezit. Ghani draait met de bal, schiet en ... Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:10

57e minuut.
Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas geeft de bal voor. Bouche kopt de bal weg. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Andraszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani haalt uit met een fantastische trap. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - Red and Black Lions 0:11

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lumi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Ghani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navas rent richting de bal. Ghani onderschept slim de pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Creus geeft de bal voor. Moczulski is nu in balbezit. Moczulski speelt de bal door. Ghani rent richting de bal. Ghani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nirkko probeert de bal aan de voet te houden. Vignoli is nu in balbezit. Davila begaat een overtreding. Vignoli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vignoli kan niet meer verder spelen. Tolu komt het veld opgelopen. Moczulski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Navas heeft problemen om de bal te vangen. Ghani rent richting de bal. Ghani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 76%, Red and Black Lions 24%.
Nikosteam - Red and Black Lions 0:11